Tetoválás? Milyen szimbólum?
ha más találja ki nektek úgy máris értelmét veszti az egész. Ha nem tudjátok ti kitalálni mi lenne az, ami leginkább jellemző rátok, akkor bocsi, de inkább hagyjátok az egészet:S
23N
Szerintem nagyon jó ötlet.
így télleg nehezebb h ő pasi te csaj.
Vmi olyan mintát keressetek ami mindkettőtöknek teccik, vagy vmi nagyon egyszerű motívumot csuklóra.
Utána kéne olvasni,hogy egyes szimbólumoknak mik a jelentései.
Én utána olvasgattam,és elég érdekes.
Kezdjük a virágokkal.Egy szép szolid virág tetoválást ma már a férfiak is szívesen viselik magukon.
A következő virágok jelképezik a barátságot.
- árvácska
- borostyán (ez jelképezi a barátságot,házassági szerelmet, hűséget is)
- Írisz (ez is jelképezi a barátságot és a hűséget)
Bizonyos állat minták is a barátságot jelképezik
-kutya
- fecske (Kifejezi a szeretetet, a törődést a család és barátok iránt, a ragaszkodást, a hűséget irántuk; azt, hogy a tetoválás viselője mindig visszatér hozzájuk.
Vannak egyéb minták ami a barátságot jelképezi..
Én személy szerint ha egy igaz barátommal szeretnék barátság tetoválást akkor olyasmit tetováltatnék magunkra ami kettőnknek jelentene valamit.Amiről ha ránézünk,mi ketten tudjuk,hogy a barátságunkról szól.Ez lehet bármi tárgya vagy szó ami rá emlékeztet minket.
PL: Ha én a legjobb barátnőmmel csinálnánk közös tetoválást akkor mi tuti hogy egy dominó kockát csinálnák mert mi állandóan dominóztunk,és voltaképpen a dominónak köszönhetően nagyon jó barátok lettünk..
Biztos van olyan emlék ami összekapcsol titeket..
tegnap 13:17 vagyok
Én írtam,hogy egyes virágoknak milyen jelentésük van--
Nem tudom miért vagy kiakadva a virágtól(mint barátság szimbólumtól) mert egyre több pasason van..
Persze nem kell rögtön a színes szép rózsákra vagy tulipánokra gondolni..
Nagyon jól megtudják csinálni sima feketébe és nonfiguratív módon a virágokat is,ami már nem is olyan virágszerű a kinézése..
De igaza van az első írónak is..
Ha nem tudod,hogy nektek mi a barátság,hogy mi az a tárgy vagy emlék ami a barátsághoz kötődik akkor még nincs itt az ideje,hogy csináltass közös tetkót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!