Hajbizgentyű?! Hairagami? Ilyet hol lehet kapni? Húgomnak lenne.
Tudnátok segíteni?
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy találkoztatok-e ilyennel már valahol? Csak és kizárólag magyarországi boltos eladóhelyek érdekelnek (elsősorban Budapesten)...tudom lehet rendelni ebay-ről, meg máshonnan, de az most az ki van zárva... (vaterán, teszveszen már néztem ott ilyen nincs:()
Esetleg ha valakinek beugrik, hálás lennék :)
jujjjj...köööössszzi hogy írtál....pont ilyet? Pont ilyen csomagolásban?
:))))
Nem emlékszel rá véletlenül hogy mennyibe került?
És ha szabadna megkérdeznem melyik városban / kínaiban láttad, mert ha közel esne az is akkor a sok keresgélés helyett inkább oda ugranék le... vagy esetleg egy nyári nyaralás alkalmával útba ejtenénk azt az üzletet...
woooow.....nagyon kedves vagy ....kösssziiikkke... nincs is messze :) párom nagyszülei Oroszlányon laknak... na akkor majd összekötjük a kellemes a hasznossal...kérdés hogy melyik lesz a hasznos és melyik a kellemes XD
Esetleg nem emlékszel, hogy melyik kínaiban láttad? (utca vagy tér?) (gondolom Móron legalább 5 kínais üzlet van :) mivel Tatbányán is legalább ennyi van :) bár ott egyikbe sem láttam még :(((
Segíteni nem tudok, de hogy én mennyit kerestem ezt a reklámot amit belinkeltél :OOO
Úristen ez ovis koromban mert a tv-ben, és mindig oda voltam érte hogy én is ilyen hajat akarok. Köszi a linket :D
Véletlenül nem erre gondoltál?
http://www.youtube.com/watch?v=pkZqXOViM7Q
Kiskoromban én is szerettem volna ilyet, de anyám azt mondta hogy drága...tökre sajnáltam....
Most húgom előállt ezzel , úgyhogy szeretném meglepni.
Ha esetleg belebotlanál ebbe, akkor légyszíves írj hogy hol láttad!
Előre is köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!