Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg túlzás már, ha egy...

Tényleg túlzás már, ha egy lány izmos? (kép lent)

Figyelt kérdés

Ma volt több olyan kérdés is, amiben azt állították, hogy az már túlzás, nem szép, meg sokan félnek attól, hogy izmosak és vastagok lesznek.

Ilyenre gondolok:

[link]

2011. aug. 2. 20:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

ez még nem túlzás, de szerintem annyira izmosabb már ne legyél :) egyébként néztem képeid szerintem szép lány vagy :)

ez viszont már túlzás, és undorító :

[link]

[link]

[link]

19/L

2011. aug. 2. 22:13
 22/34 A kérdező kommentje:

Fúj :DD

Hát lévén nem vagyok testépítő, ilyen tuti nem leszek :D

Köszi csajok! :)

2011. aug. 2. 22:14
 23/34 anonim ***** válasza:
Köszönöm a képeket! Hát igyekszem én is magabiztos lenni. Sokan az alakjukkal vannak gondban, (szerencsére nekem azzal nincs bajom) de azon legalább lehet változtatni. :)
2011. aug. 2. 22:27
 24/34 anonim ***** válasza:
Nőként írom én is:TÖKÉLETES!, szép, kisportolt test.mellesleg a férfiak kedvence.Erőt, egészséget dinamikát sugároz.:)
2011. aug. 2. 22:44
 25/34 anonim ***** válasza:

Szép vagy nagyon,az orroddal sincs baj:)

Én is hasonló testalkatú vagyok,még sosem panaszkodott egy fiú sem,a páromnak meg különösen tetszik.

21/l

2011. aug. 3. 01:26
 26/34 anonim ***** válasza:

Hát tényleg izmos, nőies alakod van, és bár én is sportolok (atlétikázom 4 éve) és mivel alacsony vagyok, így más az alakom, pedig izmos vagyok. Mondjuk nekem inkább a lábam izmos eléggé, máshol csak kicsit. És úgy vettem észre, dicsérik is a lábam, úgyh nem hagyok fel a sporttal :-)

16L

2011. aug. 3. 08:30
 27/34 anonim ***** válasza:

szép vagy, mind alakra, mind arcra :)

személy szerint nekem jobban tetszenek ezek a nőiesebb alakok pl: [link]

de a pasiknak sztem tuti tetszik az alakod :)

2011. aug. 3. 10:24
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem tú izmos
2011. aug. 3. 11:08
 29/34 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez elég jó! nekem nagyon tetszik, hogy sportos vagy, ez még közel sem izmos pusztán sportos. én futnék veled :)
2011. aug. 5. 09:18
 30/34 A kérdező kommentje:
Hát gyere! :D
2011. aug. 5. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!