11/17 anonim válasza:
Szép, bár elég hülye szögből lett fényképezve és látszik, hogy erőltetett.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, általában baromi idétlen fényképeket készítek magamról..:D De köszi.
2011. aug. 2. 15:34
13/17 anonim válasza:
Szerintem az ajkaid is nagyon szépek és a fogaid is nagyon szépek és még fehér is :D
14/17 anonim válasza:
Nem értem miről beszéltek! Egyáltalán nem érzem erőltetettnek a mosolyát! Nagyon is szép! Azért mert nektek csálé a fogatok vagy redvás az ajkatok, nem kell másokat leszólni! 24L
15/17 A kérdező kommentje:
:)) Nagyon szépen köszönöm, hogy így gondoljátok! :)
2011. aug. 2. 17:28
16/17 anonim válasza:
szerintem is szép!:))
am mivel fehéríted?:O vagy mit ajánlsz?mert nem tudom mivel kéne fehérítenem...:S
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Fú, hát igazából nem használok rá semmi különlegeset. Annyi a "titkom", hogy reggel-este mosom. Illetve régebben minden főétkezés után, de mostmár leszűkítettem ennyire. :D
2011. aug. 5. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!