Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony, átlagos, vagy kövér?...

Vékony, átlagos, vagy kövér? (kép)

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem magamutogató vagyok, plusz azt, hogy bocsánat a képek minőségéért, de szerintem a lényeg látszik.

Én átlagosnak gondolom magam, szerintem kicsit lehetne rajtam több izom mert így elég 'löttyedtnek' érzem magam.

Régebben fogyóztam (ugyanilyen voltam mert nem fogytam), de rájöttem hogy hü.lyeség, és egy csomóan mondták is hogy nincs rá szükségem. Na mindegy elég a rizsából, :) szóval?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És légyszi ha véleményed van, mondd el kulturáltan :) Ezt én is megteszem másokért. Köszönöm!

2011. júl. 31. 23:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nah, köszönöm itt is :D
2011. aug. 1. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem átlagos,amúgy tényleg van narancsbőröd és löttyedtnek tűnsz,járj el futni abba még senki sem halt bele.
2011. aug. 1. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Rosszak a képek, de nem a minőségük, hanem a szög, ahogy fényképezed magad.

Jöhetne még több kép oldalról, vagy szemből, így nagyon sok mindent nem tudok írni, de mindenesetre kövér nem vagy, az átlagos és a vékony között vacillálok.

2011. aug. 7. 03:39
 14/14 anonim ***** válasza:
atya ég ez egy bugyi?? egyébként átlagos vagy, sportolj
2012. ápr. 5. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!