Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Újságpapír köröm nektek sikerül?

Újságpapír köröm nektek sikerül?

Figyelt kérdés

van 75 %os alkohol tartalmú sebfertőtlenítőm,belemártottam a papírt ráraktam a körmömre nyomkodtam de oylan halványka.jó még csak pucér körmön próbáltam ki ,függ az újságpapír minőségétől is szerintetek???

naplóból vágtam ki!

ti hoyg csináljátok?mi a titka?

már sok videót megnéztem de ott olyan szépek erősek a betük

2011. júl. 30. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bocsi az offért. Tudnál linkelni egy videót, mert kiváncsi lennék milyen az újságpapir köröm:)
2011. júl. 30. 14:20
 2/8 A kérdező kommentje:

jah persze itt van:) én is most bukkantam rá erre a technikára

http://www.youtube.com/watch?v=2kcdt4_5Ncc

2011. júl. 30. 14:24
 3/8 hot_kiss ***** válasza:

Kenj fel egy alap lakkot, erre tedd rá az alkoholba mártott papírt, mert a saját körmödön nem "ugranak" ki úgy a betűk.

Az mindegy, hogy milyen újság csak ne legyen színes.

Én úgy csinálom, hogy először rárakom a körmömre a papírt, úgy kenem le alkohollal, rányomogatom és kis idő után lehúzom.

Remélem ezután már neked is sikerülni fog (:

2011. júl. 30. 14:31
 4/8 A kérdező kommentje:

hot_kiss köszi!

tényleg az volt a baj hogy nem kentem rá alap lakkot mert tényleg jobban látszódik így!:)

2011. júl. 30. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
bocs az offért de milyen alkohol kell rá? :D
2011. júl. 30. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült:)...Én nem alkoholt használtam mivel nem volt olyan amit fel tudtam volna használni hanem alkohol tartalmú arclemosót..és sikerült azzal is nagyon szép lett:)
2011. júl. 30. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:
alkoholtartalmú löttyött keress:vodka,svédcsepp,arclemosó tonik,és 75%os sebfertőtlenítővel csináltam ,szerintem minél magasabb az alcohol tartalma annál jobban kioldja a tintát,jah és én fehér lakkal festettem le a körmömet és úgy nyomdáztam rá a betüket,tényleg jó erős lett! szóval ne csupasz körmökre csináld
2011. júl. 30. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerül. Mert lejön a körömlakkom. Pedig a videóban láttam h acetonban (körömlakklemosóban )áztatta, és neki sikerült nelem meg nem.
2013. okt. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!