Meennyibe kerül kb. egy ilyen tetovalas?
Figyelt kérdés
1996.09.19.
ezt a datumot szeretnem a csuklomraa . fekete szinnel.
koszi.
2011. júl. 29. 15:55
1/7 anonim válasza:
hát sztem ez 15 ezerből bőven megvan
2/7 anonim válasza:
szerintem 10e-ből is bőven megvan, de minden szalonnál más árak vannak.Ott érdeklődj, ahol meg akarod csináltatni.
3/7 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy szalon, vagy aki csak szimplán csinálja. Mekkorába akarod? Ötből is simán meg van!! De hivj fel több szalont is.
4/7 anonim válasza:
15-10-5...szerintem valaki elvállalja azt ingyen is :D
5/7 anonim válasza:
Szia! Először is, 15 évesen én nem tetováltatnék semmit... de ha már nagyon akarod (bár nem tudom milyen égető szükség lehet a dátumod felírására) akkor azt ajánlom, hogy órabérben dolgozó emberrel beszéljél, jobban jársz, ugyanis van aki képes elkérni érte 10-15 ezret is, viszont órabérben meg van egy ötösből valószínűleg!
6/7 hot_kiss válasza:
Ha olyan helyre mész, akkor egy ötezresből megvan.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.:)
Istenem jó is lenne 15évesnek lenni!:) Nem ez nem az én születési dátumom ez a lányomé.:)
Aranyosak vagytok,köszönöm.:))
2011. júl. 29. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!