Mégis ki képes arra, hogy egy ilyen szép lányt ilyen kegyetlenül öljön meg?
Figyelt kérdés
ez a mondat teljesen kiakasztott:Így néz ki a kimondottan jóképű, angyalarcú gyilkos, amint mosolyogva elhagyja a tárgyalótermet...
Milyen ember ez? : ((
2011. júl. 28. 11:56
11/18 anonim válasza:
Igen,de mivel így tetted fel a kérdést,hogy:"ilyen szép lányt" nyilván kíváncsi voltam.
12/18 anonim válasza:
Nem mindenki elégszik meg pár szóval, van aki inkább öl
Én is kicsinálnék pár csajt itt a környéken és az országban, mert vannak elegen.
19/F
13/18 anonim válasza:
jó nagy világfájdalmad lehet utolsó.sajnálom,hogy nyomi vagy és nem tudsz nőt szerezni.elég sokan lesznek így gyilkosok egyébként.
14/18 anonim válasza:
19/F vagyok
Ennék is belőlük, májukat krumplival hmm
15/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, hányingerkeltő vagy! :)
2011. júl. 28. 14:29
16/18 anonim válasza:
úristen.. szörnyű. ilyeneknek léteznie sem szabadna ):
17/18 anonim válasza:
Értem én, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, de ennyit azért nem ér.
18/18 anonim válasza:
Volt még régebben egy hasonló eset..
És tényleg nem tudom, hogy az ilyenek hogy válnak ennyire gonosszá, és beteggé. Halálbüntetés kéne nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!