Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez kb mennyibe kerülhet, és...

Ez kb mennyibe kerülhet, és mennyire fájna?

Figyelt kérdés

A csuklómra akarok tetkóztatni egy csillagmotívumot, meg a csípőmre egy nagyobb alakzatot (még nem tudom, hogy mit). Feketében.

Ezek a területek mennyire érzékenyek, és átlagban mennyibe kerülhet külön-külön a kettő?

ps: nektek milyen tetkók tetszenek, és hol? képeket, ha lehet =)

2011. júl. 27. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Csuklón eléggé tud fájni, mert ott nem túl vastag a bör, és ott pont ér van. Attól függ hol tetováltatod. csuklón ott olyan 3-4 ezer lehet de szalonba lehet többet is elkérnek.

A nagyobb alakzat az már 5-10 között mozog :)

2011. júl. 27. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekemis a csuklómon van tetoválás nem igazán fájt, csak kellemetlen volt énis nagyon féltem:$ de nyugi..:))nekem óra díjba csinálták 5ezerért(ez az átlagos), a nagyobbik se fog szerintem fájni nyugi az meg szerintem egy 10esbe benne van tuti
2011. júl. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!