Jól néz ki egy ilyesmi haj? Tudom hogy régen volt divat, de nekem nagyon tetszik és senkinek sincs ilyen. Mégis, ti mit gondolnátok valakiről aki ilyen hajjal megy el mellettetek?
2011. júl. 27. 13:58
11/19 anonim válasza:
valszeg megmosolyognám,bár én alapból minden szembejövőn röhögök:)
figyelj,ha tetszik hordd,szerintem nem gáz.én bírom az olyan embereket,akik felvállalják a "másságot".
30/F
12/19 anonim válasza:
Igeeen... Imádom ezt a hajat, pláne fiúkon. Galm metal hair a legjobb. Csináltasd meg ilyenre, nagyon jó!(:(: Asszem én is tuti letámadnálak az utcán. 16l
14/19 anonim válasza:
Szeretem a hosszú hajat. Minél hosszabb, annál jobb, de ez sosem tetszett...
Valószínűleg azt hinném, összeveszett a fésűjével.
15/19 anonim válasza:
Duff McKagan rulz. nekem tetszik ez a pali, most rövid haja van, és ezzel a fazonnal jobban nézett ki. persze arctól is függ, de lehet hogy jóláll. ha meg nem, akkor levágatod és kész. :) próbáld ki, és mutasd meg :D 15/L
16/19 A kérdező kommentje:
Rendben köszi szépen a véleményeket, megpróbálom majd megcsinálni magam, ha nem sikerül elmegyek fodrászhoz, gondolom ez a dajeroltatás nevű dolog :) és nem vagyok meleg
2011. aug. 1. 19:37
17/19 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy valami időutazó. Bírom mikor az 50-60 éves pasasok azt a hajviseletet hordják ami megmaradt nekik anno a 80-as években.
De amúgy úgysem az én vélemény fogja eldönteni, hogy megcsináltatod-e vagy nem :D
18/19 anonim válasza:
én elég rondának tartanám, de te tudod
19/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon klassz. de csak ha nincs befestve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!