Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy probléma a...

Miért olyan nagy probléma a narancsbőr?

Figyelt kérdés
Nem lehet ellene mit tenni, sőt még a 10 éves lányoknak is van, vékony nőknek is, vastag nőknek is, ha fitt akkor is van narancsbőr, szinte majdnem minden nőnek van egy kicsi narancsbőr... Nem tudom miért olyan nagy probléma. Ezek a hülye divatcikkek ezzel akarnak pénzt keresni?
2011. júl. 27. 13:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bizony okozhat narancsbőrt. Akinek visszere van az nem is szedhet tablettát. Ez is arra utal mennyire roncsolja az ereket.
2011. aug. 1. 08:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért nagy probléma mert eddig nem volt és most, h hízókúrán vok a narancsőr is előjött és próbálok ellene mit tenni (edzés, radír, hideg-meleg váltózuhany, sok víz)

és sztem az lenne a természetes ha a megelőzésre is odafigyelnének a nők (nem a 10 évesekre gondolok) már bánom, h nem kezdtem el előbb odafigyelni erre.

Jah és h még mért olyan nagy probléma? Mert ronda, ha hagyja elfajulni az ember akkor még a gatyán is átlátszódnak a gödröcskék.

Elsősorban magamért érdekel, de pl. a strandon se szeretném takargatni a fenekem.

Ez nálam kb. 2-3 hónapja látható és azelőtt nem olvasgattam erről, nem tudtam h ennyi mindenkinek problémát okoz, ahogy előjött próbálok ellene mit tenni és sztem ez egy jó dolog.

21

2011. nov. 8. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!