Modellek! Ilyet tőletek kértek?
Figyelt kérdés
Hívtak modellkedni, készítenem kellett portfóliókat, amivel még baj nincs is. A portfólióm által bekerültem a 2. fordulóba, viszont itt már olyat kértek hogy inkább hagyom a dolgot. Azt kérték, hogy csináljak a mellemről minden oldalról képet, meg úgy hogy bedőlök bugyiban, és bugyi nélkül, elölről és hátulról is. Azt mondták hogy azért kérnek ilyet, hogy megállapítsák van-e rajtam tetkó, piercing, vagy valami bőrbetegség. Ezt egy kép alapján nem tudják megállapítani. Szeretnék válaszokat kapni azoktól, akik tényleg otthon vannak a dologban. És nem olyan modellkedésről van szó, amiben ruha nélkül lettem volna, hanem rendes ruhában (legalábbis a képeken ruhában volt mindenki).2011. júl. 26. 18:46
1/5 anonim válasza:
Ehhez nem képet kérnének, ugyanis ott photosoppal bárki eltűntetheti. Ezt személyesen ellenőriznék a casting során.
Ha képet kérnek, intim testrészeidről, az gáz és kamu, ráadásul pont hogy hülye az indokuk hiszen bárki eltűntethei képről a hibákat.
2/5 anonim válasza:
Jól írja az első, azt fűzném hozzá, hogy jó eséllyel egy szexpartnerkeresőn fogod viszont látni azokat a képeket, ha elküldöd.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen ezeket gondolom én is, csak azért rákérdeztem. Köszi a válaszokat!
2011. júl. 26. 19:05
4/5 anonim válasza:
igazuk van az előzőeknek....viszont a bőr-és egyéb betegséget orvosi szűrést igazoló papíron kérhetik,azt sem fotón....nem értem,hogy képesek így átvágni valakit...:(
5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan én is ezeket kérdeztem tőlük, de erre már olyan válasz nem érkezett, ami hiteles lett volna.
2011. júl. 27. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!