Vonzó nő volt Marylin Monroe?
Mindenki szexszimbólumnak tartja,de én nem látom különösebben szép vagy vonzó nőnek.
Ti mit láttok benne?(már aki szerint kiemelkedő szépség volt)
21/L
Hát akkoriban még a nőket szerették.
Sajnos te is már ebben a korban születtél, mikor a nőideál egy nem létező, agyonéheztetett, agyonvakolt, és retusált valami.
Amúgy nem véletlen volt ikon. :P Persze hogy vonzó volt, sőt, a mai napig is van benne valami. Szerintem elsősorban azért, mert volt kisugárzása. Ez a mai szépnek titulált emberekben nincs meg szerintem.
Már ne haragudj utolsó,de ha számodra természetes a vörös rúzs,hidrogénszőke haj,erős szemfestés,akkor nagy gondok vannak.
Rajta is van vakolat bőven.Hol írtam én,hogy számomra milyen az ideál?
Igen,számomra ő még mindig egy szexszimbólum,és valóban az ő idejében különösen gyönyörűnek tartották.
Abba a női típusba tartozik,akinek a smink nélküli arca is szép volt,sminkkel pedig káprázatos..:) jóllehet neki is voltak/vannak rosszul sikerült képei,mint Mindenkinek,ő is csak ember...de szerintem rengeteget tanult az élettől miután híres lett azután is...de térjünk vissza a külsejére:szerintem semmi gond nincs vele,és igaz az is,hogy nem az az "elöl semmi,hátul semmi" alakú ő volt,hanem Nőies. továbbá ő tette híressé/vonzóvá azt a bizonyos szépségpöttyöt,ami sokaknak okozott régebben bosszúságot ill. gondolták csúnyának.ma már az is szexi.:)
Hol írtam, hogy természetes szépség volt?! O_o De róla még nem retusálták le a pórusait, nem alakítottak rajta plasztikával meg képszerkesztéssel olyan módon, ahogy ma teszik a legócskább celebbel is.
Az ideálodra sem tippeltem, csak a korod alapján, meg a kérdésedből azt feltételeztem, hogy 21 éves vagy, a világban élsz, és nőként eléd már nem ezt tették. Nem kell rögtön így az embernek esni, árt az idegeidnek, az meg a szépségnek. :P
nem akartam neked esni,de tényleg nem az ideálom a retusált,anorexiás fotomodell,hanem nap mint nap az életben is találkozok szép nőkkel,akik szerintem szebbek a fent nevezett hölgynél.
Persze elfogadom,hogy neked tetszik,hisz sokan így vannak vele,de az kicsit felháborított,hogy csúnyán fogalmazva agymosott tininek titulálsz.
de téma lezárva,nem akarok ellenséges lenni,azért neked is köszönöm a választ.
Szerintem igen.
Hihetetlenül nőies testalkat, (telt keblek, vékony derék, széles, gömbölyű csípő), és nagyon erotikus kisugárzása volt, nem véletlenül szexszimbólum.:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!