Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vonzó nő volt Marylin Monroe?

Vonzó nő volt Marylin Monroe?

Figyelt kérdés

Mindenki szexszimbólumnak tartja,de én nem látom különösebben szép vagy vonzó nőnek.

Ti mit láttok benne?(már aki szerint kiemelkedő szépség volt)

21/L

2011. júl. 26. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a korának egy meghatározó női alakja volt. Amikor ő élt, akkor pont az olyan gömbölyded formák voltak divatban, mint amilyen ő volt :]
2011. júl. 26. 17:33
 2/10 hot_kiss ***** válasza:
83%
Annak ellenére, hogy taszít a szőke haj valami megfogott benne, valamiért szépnek látom, de tény, hogy Róla is vannak szörnyű képek..
2011. júl. 26. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Hát akkoriban még a nőket szerették.

Sajnos te is már ebben a korban születtél, mikor a nőideál egy nem létező, agyonéheztetett, agyonvakolt, és retusált valami.

Amúgy nem véletlen volt ikon. :P Persze hogy vonzó volt, sőt, a mai napig is van benne valami. Szerintem elsősorban azért, mert volt kisugárzása. Ez a mai szépnek titulált emberekben nincs meg szerintem.

2011. júl. 26. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj utolsó,de ha számodra természetes a vörös rúzs,hidrogénszőke haj,erős szemfestés,akkor nagy gondok vannak.

Rajta is van vakolat bőven.Hol írtam én,hogy számomra milyen az ideál?

2011. júl. 26. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Igen,számomra ő még mindig egy szexszimbólum,és valóban az ő idejében különösen gyönyörűnek tartották.

Abba a női típusba tartozik,akinek a smink nélküli arca is szép volt,sminkkel pedig káprázatos..:) jóllehet neki is voltak/vannak rosszul sikerült képei,mint Mindenkinek,ő is csak ember...de szerintem rengeteget tanult az élettől miután híres lett azután is...de térjünk vissza a külsejére:szerintem semmi gond nincs vele,és igaz az is,hogy nem az az "elöl semmi,hátul semmi" alakú ő volt,hanem Nőies. továbbá ő tette híressé/vonzóvá azt a bizonyos szépségpöttyöt,ami sokaknak okozott régebben bosszúságot ill. gondolták csúnyának.ma már az is szexi.:)

2011. júl. 26. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hol írtam, hogy természetes szépség volt?! O_o De róla még nem retusálták le a pórusait, nem alakítottak rajta plasztikával meg képszerkesztéssel olyan módon, ahogy ma teszik a legócskább celebbel is.

Az ideálodra sem tippeltem, csak a korod alapján, meg a kérdésedből azt feltételeztem, hogy 21 éves vagy, a világban élsz, és nőként eléd már nem ezt tették. Nem kell rögtön így az embernek esni, árt az idegeidnek, az meg a szépségnek. :P

2011. júl. 26. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Számomra nem az, nő vagyok, de elismerem a szép nőket, számomra ő nem az. Én nem értem, mit látnak benne sokan.
2011. júl. 26. 19:48
 8/10 A kérdező kommentje:

nem akartam neked esni,de tényleg nem az ideálom a retusált,anorexiás fotomodell,hanem nap mint nap az életben is találkozok szép nőkkel,akik szerintem szebbek a fent nevezett hölgynél.

Persze elfogadom,hogy neked tetszik,hisz sokan így vannak vele,de az kicsit felháborított,hogy csúnyán fogalmazva agymosott tininek titulálsz.

de téma lezárva,nem akarok ellenséges lenni,azért neked is köszönöm a választ.

2011. júl. 26. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem igen.

Hihetetlenül nőies testalkat, (telt keblek, vékony derék, széles, gömbölyű csípő), és nagyon erotikus kisugárzása volt, nem véletlenül szexszimbólum.:-P

2011. júl. 26. 22:51
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. júl. 27. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!