Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy forrt be a köldökpiercing...

Hogy forrt be a köldökpiercinged, miután kiszedted?

Figyelt kérdés
és mennyi idő után vetted ki?
2011. júl. 26. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 12 év után vettem ki, és nem forrt be :) Már 6 hónapja kivettem, de ugyanúgy megvan a lyuk.
2011. júl. 26. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem háromszor volt átszúrva, már nincsen benne. Magamnak szúrtam, kétszer azért vettem ki mert nem volt piercingem, egyszer pedig azért mert begyulladt. Kivettem és simán beforrt, nem fertőződött el pedig nem is kentem, max 1x-2x kentem rá körömvirágkrémet. Azóta sajnos 4 kis pötty van a hajamon :Sxd Jah és kb 1 hét után vettem ki.
2011. júl. 26. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
*hasamon*
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a fülbevalóm helyén több 10 éve megvan a lyuk. De lehet, h mindenkinél más...
 5/5 anonim ***** válasza:
csúnyán...mondjuk én a várandósságom elején vettem ki, de a bőr nagyon elvékonyodott, 7 évig volt benne amúgy. Szóval nem valami szép, és ráadásul egy bemélyedő kis csík van a lyuk tetején..remélem érted, nem tudom máshogy elmagyarázni..:DD
2011. júl. 26. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!