Szerinted ki a szebb nő? Jessica A. vagy Nicole S?
Test 10/?
Arc 10?
Kisugárzás 10/?
Összesen: 30/?
Jessica:
sminkkel: [link]
smink nélkül:
bikiniben:
interjúban:
http://www.youtube.com/watch?v=EvOMY13WXQc
Nicole:
sminkkel:
smink nélkül:
bikiniben:
interjúban:
http://www.youtube.com/watch?v=q_UOOBe3HIo
Jessicában minden megvan ami nekem tetszik!
Szép arc,kedves de közben szexis,szép bőr,
jó alak!!!Nagyrésze megvan Nicole-ban is,de
nekem ő túl mű!És az arca sem tetszik annyira!!!
Jessica:
Test: 10/10
Arc: 10/10
Kisugárzás: 10/10
Össz: 30/30
Nicole:
Test: 10/9
Arc: 10/7
Kisugárzás: 10/7
Össz: 30/23
Szerintem egyértelmű,hogy kit találok szebbnek!!!:):)
Nem fogok mindent külön pontozgatni, de Nicole jobban tetszik.
Jessica számomra túl sovány, főleg az utóbbi időkben. Hétköznapi ruhákban (farmer, trikó) egyáltalán nem tartom nagy számnak. A kisugárzása sem olyan már mint régen. Pl. a honey c. filmben kifejezetten bájos volt. Ezt a bájt már elvesztette.
Jessica
Test 10/8
Arc 10/9
Kisugárzás 10/10
Összesen: 30/27
Nicole
Test 10/9
Arc 10/7
Kisugárzás 10/6
Összesen: 30/22
Tehát Jessica. Hamiltonnéban különben is zavar az a "hülye p.csa" imidzs, ami sztem akarva vagy akartalanul folyamatosan "árad belőle". Persze azért ő se rossz nő :)
Am nem volt egészen fair a képfelhozatal, mivel Jessicánál a sminkes kép egy ceremóniakép, míg Nicolenál egy nyilván nem kicsit fotóboltolt stúdiófotó. Nameg Jessnél találhattál volna jobb bikinis képet is, én inkább ezt linkeltem volna:
Vagy ezt :)
egyik se, jessica átlagos, másik meg mint janet jackson
Jessika abban a jó sminkes képében is át van retusálva eléggé, bármennyire is természetesnek tűnik
02-08 18:52,
a nyilvános fellépésen készült fotókat nem szokták retusálni. Csak úgy megsúgom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!