Mi nálad a pontértéke a szépség alapján a csajoknak?
Az sem lenne rossz, ha mind a nyolc lányra adnál egy X/10 pontszámot (az 1 a legrosszabb, 10 a legjobb). Kíváncsi vagyok hogy kinek mi a véleménye erről, szélsőséges válogatásról. (Neked mi?)
((Mind a nyolc nő modell, (bár szinte mind nagyon más milyen terülten.) A lányokról a képek pénzért készült anyagok, és az interneten így elérhetőek promóként.))
szépség/vonzás
korod/nemed
((példa: J/10 K/8 L/6 M/4 N/2 O/1))
Húha, hát ezek a lányok még az átlagot sem érik el szerintem.
Modellek...?
A "B" "C" és a "H" a legcsúnyább.
Kimondottan közönséges arcuk van.
4. vagyok :) Szerintem a toplistás.. hm..
Szerintem a C ,mert végülis a szőkéket jobban kedvelik. :S
A/4- Szép arca van, de furcsa arcot vág.
B/2- Tele van szeplőkkel, és nagy a tokája (ahogy már írták)
C/3- Irritál az arca.
D/1- Ehhez kommentelnem sem kell.
E/8- Szerintem az itt felsorolt lányok közül Ő a legszebb, szép, különleges arca van.
F/2- A fogai...
G/5- Szép, de semmi nem fog meg benne.
H/3
I/6
nekem egyedül a G ami nem rossz, elmegy, de még így is átlag alatti. A többiről nem is beszélve.
a top10es meg szerintem az utolsó.
különben: Mi nálad a pontértéke a szépség alapján a csajoknak? -kicsit furán fogalmazol, érdekes szórend.
Nem kell őket lehurrogni. Teljesen átlagosak, a maga nemében mind szép. Nem agyonsminkelt/photoshoppolt nők, hanem olyanok, amilyenekkel az utcán találkozik az ember.
Szerintem a B A G még átlagon felülinek is mondható. Egyik sem tömegp*csa.
Köszi mindenkinek, eddig is!
Pontok és Tipp és Vélemény! Pls many many!
A/5
B/4
C/4
D/1
E/5
F/4
G/5
H/4
I/5
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!