Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divatos még a balett cipő?...

Divatos még a balett cipő? Arra a deicmanos-ra gondolok.

Figyelt kérdés
HA nem, akkor ti mit ajánlotok helyete és azt hol lehet beszerezni? Olyan cipőt keresek amit lehet harisnyával is hordani szoknyához és nacihoz egyaránt.
2009. ápr. 5. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Velem is ez volt tavaly, ugyan ez volt a kérdésem az itthoniaktól. Végén mindenhol voltam már és egy Nike cipőt vettem emg nekem rettenetesen megtetszett és dícsérték is hogy mindenhez jólmegy.

Én inkább azt modnom amit te annak gondolsz hogy felvennéd oylat vegyél meg. Ne törödj másokkal, manapság mindneki felvesz már mindent szoknyához is

2009. ápr. 5. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig divat, sztem még idén is sokan fogják hordani.

Helyette meg lehet mindenféle divatos szandálokat hordani, amik szintén vannak a deichmanban, meg humanicban, meg most nagyon divat a converse is.

2009. ápr. 5. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Idén nyáron a saru lesz divat. Szerintem mindenképpen szerezz be egy ilyet. Igaz harisnyával nem előnyös hordani, de szoknyához és nadrághoz is egyaránt jó. Lehet magassarkúban és lapos sarkúban is venni.
2009. ápr. 5. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem marad még az a balerina, én biztos veszek nem is egyet!!! Imádom! Szoknyához, nadrághoz, mindenhez
2009. ápr. 6. 12:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat:) asszem én is fogok venni:))
2009. ápr. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!