Szőrbenövés, Már megőrjít! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebben sokáig,több évig borotváltam,de nagyon megerősödött tőle a szőröm,ezért vettem egy epilátort.Először még nem is volt vele gond,de az utóbbi időben rettentő csúnya lesz tőle a lábam.Felhólyagosodik,pattanás szerű kiütések lesznek rajta,sok-sok pici,fekete szőrbenövések,sebek,hegek,piros foltok...undorító!!!Már vagy 1 hónapja ilyen,hiába radírozom,meg kenem a lábam,közben muszáj epilálnom,de így újra és újra szőrbenövéses leszek.A lábam végig ilyen,a combomat is beleértve,meg a bikinivonalam.Annyira elegem van már!!Nem hiszem el,hogy erre nincs más megoldás!!!2011. júl. 24. 14:29
1/7 A kérdező kommentje:
Mással meg nem tudok szőrteleníteni,mert a borotva mitn írtam,nagyon megerősíti,mindennap kéne,és tiszta borostás leszek tőle,az meg nem túl szép,főleg nem a combomon.
Gyantázni meg nem tudok,mert ahhoz meg kel növeszteni 1 cm-re,és ez így nyáron lehetetlen,esetleg télen jöhet szóba,de az is csak akkor ha nincs kapcsolatom,de úgy is macera az egész:((
2011. júl. 24. 14:31
2/7 anonim válasza:
szőrtelenítő krém? úgy tudom, vannak jófajták.
3/7 A kérdező kommentje:
ugyanannyit ér mint a borotva,már próbáltam
2011. júl. 24. 15:03
4/7 anonim válasza:
Hát az epilátortól és a gyantától általában ilyen lesz a láb... sztem bírd ki még egy kicsit epilátorral, mert az megritkítja a szőrt, aztán térj vissza a borotvára vagy a szőrtelenítőkrémra. Én borotvát használok a lábamon, de a bikinivonalon szőrtelenítő krémet, és nincs tőle szőrbenövésem, és a szőr se erősödik meg, sőt, a krémtől jobb lesz.
5/7 anonim válasza:
Nem mindig lesz olyan. én már több mint 1 éve használok epilátort, néha közben borotvát is, amikor sürgősen le kell szednem a szőrt, de utána meg pár nap múlva megnő, elég neki pár mm-esre, és úgy is leszedi a szőrt, utána pedig egy jó ideig nincs vele gond. nem lehet hogy az epilátoroddal van baj? vagy esetleg ha érzékeny bőröd van, akkor fertőtlenítsd le valamivel az epilátor fejet.
6/7 anonim válasza:
gyantától nem lesz olyan :)
és ritkul is a szőr
7/7 anonim válasza:
nekem is ilyen de csak a bikinivonalamon... én úgy szoktam megoldani (lehet h ez másnak nem használ de nekem használt) naponta többször is bekenem testápolóval jó sokszor és pár nap után mikor már nagyon puha lesz ott a bőröm akkor törölközővel kicsit erősebben dörzsölöm és akkor lejön és általában ki szokott jönni az a szőrszál is amelyik benőtt... a sebek szerintem meg azért mert érzékenyebb a bőröd... amúgy a gyanta télleg jó szerintem próbáld ki (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!