11/21 anonim válasza:
Az arca alapján lehet rajta 4-5 kg felesleg,de amúgy tök átlagos.
12/21 anonim válasza:
Lány szemmel: szerintem aranyos.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igen, talán ez az ing nem volt a legjobb választás..
2011. júl. 24. 00:18
16/21 hot_kiss válasza:
Nekem szimpatikusnak tűnsz, bár ahogy olvastam, hogy kék a szemed.. a barna szem jobban állna ;D
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen, ilyen sötétkékes-szürkés :D De én is barnát szeretnék :)
2011. júl. 24. 01:47
18/21 anonim válasza:
Nagyon szép és szimpatikus vagy. :))
18/L
19/21 anonim válasza:
Szerintem jelentéktelen. Nem sértésnek szánom! :) Csak egyszerűen szürke kisegér, ilyen tömegbevegyülő. De azért aranyos! És lehet, hogy jó ember. ;)
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát, szerintem nem vagyok olyan csendes, szürke kisegér. Legalábbis a baráti társaságban nekem van az egyik legnagyobb hangom, meg úgy osztályszinten is... lányok közül szinte én vagyok az egyetlen, aki csipkelődni mer a tanárokkal :D Vagy nem így értetted?
2011. júl. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!