Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen érzés szépnek, helyesne...

Milyen érzés szépnek, helyesnek lenni? .

Figyelt kérdés
Én kissé félresikerültem, szóval erről csak álmodozhatok. Mások véleménye szerint is csúnya vagyok (főleg arcra, de az alakom se valami jó), és jómagam is így érzem. Olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik tényleg szépnek érzik magukat, nincs önbizalomhiányuk, ha megjelennek valahol, nem félnek mások véleményétől. Köszönöm:)
2011. júl. 23. 17:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én személy szerint átlagosnak tartom magam, de, ha vki meglát, mindig azt mondja: istenem, milyen szép vagy. Ilyenkor zavarba jövök, hiszen nem érzem magam annyira szépnek. de azért vannak olyan pillanataim, hogy benézek a tükörbe és azt mondom: na, most szép vagyok :'DD.

Tulajdonképpen semleges érzés "szépnek" lenni. Kicsit fura, mert reggel amikor benézek a tükörbe és olyan gáz fejem van, felkiáltok: istenem, hogy nézek ki! Elvánszorgok a suliig, ott meg mindenki halálra dicsér, hogy már megint milyen szép vagyok. Kicsit idegesítő, mert az osztályban pár lányt sokkal szebbnek tartok magamnál, de azért a többiek kineveztek az "osztály szépének"... ilyenkor csak azt mondom, hogy miért, amikor x és y sokkal szebb nálam. Szóval nem tudom... nem vagyok nagyon tudatában a "szépségemnek" és nem is nagyon érdekel. Nekem jobban számít, hogy jó alakom legyek. Erre figyelek a legjobban :D. Persze ápolt a fejem, mosok hajat meg fogat :'DDD.

Lécci, priviben küldj egy képet :))

2011. júl. 23. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Én szépnek érzem magam sőt.kicsit talán egoista is vagyok, de tényleg jól nézek ki az alakom is jó:) jó érzés:D

Szeretem h a pasik az utcán megnéznek, utánam fordulnak, néha még a lányok is megnéznek :)Strandon is jó érzés végigsétálni. tényleg jó :)

2011. júl. 23. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem tulajdonképpen hangulatfüggő. Van amikor bal lábbal kelek fel és utálok mindent magamon, van amikor meg tök jó kedvem van, olyankor egoista vagyok:D Amúgy én átlagosnak mondanám magam, de sokan megjegyzik, hogy milyen szép vagyok (ezeket általában nem hiszem el:D, de persze jó érzés hallani). De amúgy már észrevettem, hogy mikor jókedvem van, akkor nagyobb az önbizalmam, van kisugárzásom és ilyenkor mások is jobban észrevesznek mosolyognak utánamnéznek, ilyenkor persze nagyon jó:) meg persze zavarban is érzem magam:))
2011. júl. 23. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:38

19L voltam

2011. júl. 23. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Van, amikor én is szépnek érzem magam, megdicsérnek, megnéznek. Igen, van egy fajta érzete, valahogy elégedett lesz tőle talán az ember? :D Nehéz megfogalmazni, talán erősnek érzem magam. Igen, leginkább erősnek érzem magam akkor.

Viszont én azt vallom, hogy senki sem reménytelen eset. :) Most is minősíthetetlen fejem van, kapargatom a pattanásaimat, foltos a pólót, hajat kéne mosni, sötöbö... De tényleg, rajtad is rengeteget lehetne még dobni apró dolgokkal, na meg a felesleg ellen egy kis kitartással. :)

Ha gondolod, küldd el a képed. :3

2011. júl. 23. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:
18:14 OTT a pont!!
2011. júl. 24. 00:35
 17/19 hot_kiss ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy milyen érzés szépnek vagy helyesnek lenni, de tudom, hogy milyen mikor megnéznek az emberek.

17 éves lány vagyok, tágítom a fülem (most 7mms max. 10-ig megyek és lesz egy 5mms emmellé), van egy ajakpc-m, nem tömeglányosan öltözködöm, sminkelek, rövid a hajam és hogy ezt a kombót még megfejeljem egyik oldalon fel van nyírva a hajam. (sidecut)

(ha a hajat akarod valakiéhez hasonlítani, akkor a figyelmedbe ajánlom Griberlit és blogját ~ meggyeslepenyleso.blogspot.com, az enyém is ilyen, csak természetes sötétbarna és hátul is ferdén van lenyírva a hajam)

Sokszor sok ember megnéz, hogy mégis honnan szabadultam vagy hogy neveltek anyuék, de a véleményem szerinti legjobb nevelést kaptam, anyum a hosszabb részét még rövidebbre vágatná a hajamnak és nem akarok élettörténetet írni.

A lényeg, hogy sokan elítélnek emiatt, sok pasi is ódzkodott a rövid hajam miatt Tőlem, de összességében jó érzés, hogy megnéznek az emberek és ha nem is feltétlen jót mondanak, de valamilyen reakciót kiváltok.

2011. júl. 24. 02:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Nézd, én se vagyok egy átlag szépség, nagy darab, bőrbeteg, de nincs önbizalomhiányom! Mire lenne? A szépek se tetszenek mindenkinek, akkor ők is érezzék magukat rosszul, hogy 10-ből mondjuk 6-7 embernek tetszenek?

Elfogadtam magam, ami sokat nyom a latban, mindamellett, hogy teszek is érte, hogy jobb legyen.

Nem félek mások véleményétől, mert nem a külső teszi az embert, lehet valaki nagyon szép, de akár rohadhat belülről.

21/L

2011. júl. 24. 09:05
 19/19 anonim ***** válasza:
09:05 vagyok: "mert nem CSAK a külső teszi az embert." Erre javítanám egy mondatom.
2011. júl. 24. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!