Mit csináljak? (Modellkedés vagy egyetem)
Ha most továbbfolytatod a modellkedést mondjuk úgy 25 éves korodra végzel vele. Nem tudom...mikor öregszik ki valaki a szakmából.
Akkor felvételizel egyetemre? 4-5 év max.
30 évesen lesz meg az első diplomád jobb esetben! Amivel ha szerencséd lesz el tudsz helyezkedni de mi van akkor ha nem? Újat tanulsz? Az megint plusz 4-5 év! És akkor már 35 felé tartasz. És akkor még nem is volt szó a családról, ha szeretnél!
Ez sok minden tényezőtől függ!
Az hogy mennyi pénzt tudnál keresni?
Az hogy mit szeretnél tanulni?
És ahogy írtad kapsz lakást Londonba, ha oda kijutsz nem hiszem, hogy vissza akarsz jönni Magyarországra.
Esetleg ha már kint vagy Angliában nem gondolkodtál azon hogy ott kezdj el tanulni?
Ezeket mind-mind neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél! :) De lehet hogy tudod rá a választ!:) Csak érdekelt más véleménye is!
hát szerintem én a helyedben kimennék Londonba, ott "megszedném magam", aztán 3-4 év múlva visszajönnék egyetemre :)
amúgy Borsod megyében laksz? csak kérdem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!