Hol vegyek magamnak cipőt a kicsi lábamra?
Interneten próbáld a webáruházakat vagy a rendes üzletek weboldalát és ott akár még e-mailban tudsz is érdeklődni, hogy van-e akkora méretű cipő.
De most már szerintem a gyerekebb cipők között is találsz ízlésednek megfelelőt, mert már azok is kezdenek a nagyobbak világába belefolyni.
35-ös lábam van, és ha nem magassarkút akarok, szemrebbenés nélkül megyek a gyerekosztályra. Sokszor még olcsóbb is.
A tuskóban is van nálunk cipő, de drága ÉS igénytelen, meg sz.rul is van megcsinálva.
Kínaikban, piacokon, kisebb-nagyobb cipőboltokban szoktam körbenézni, és mindig van cipőm. Sőt, talán több is a kelleténél. :)
Netről nem merek rendelni, mivel elég macerás így is cipőt találni a lábamra, ha nem próbálhatok fel valamit, nem veszem meg.
melyik lenne a jobb?
a 35 - ös vagy a 42 - es láb?
Próbálkozz a gyerekosztályokon. Én is onnan vásárolok sokszor. Sokszor találok ugyan olyan cipőket, mint a felnőttosztályon, van amikor olcsóbban is találok.
Pl.: tegnap vette egy olyat 2500 Ft -ért, ami amúgy 5000 lett volna ha csak egy mérettel is nagyobb a lábam. (
(Deichmann)
Vagy pl. a Humanic gyerekrészén vettem egy nagyon jó sarut.
A gyerekcipők között, már sok felnőttes dolog van.
Esetleg kínai boltokban is próbálkozhatsz. Ott is vettem mér jókat.
Tulajdonképpen, ha nem platformos cipőt akarok, akkor mindig találok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!