Ciki ha van egy kis hasam?
Van egy kis súlyfölöslegem, nem túl sok, de a hasam azért látszik kb 8-10kiló, ami zavar, tekintve hogy csak egy kövér haverom van, ő is folyton rinyál h milyen dagadt (de le nem fogyna xD).. 14 éves 183 centi vagyok és 84 kiló..
sztetek még belefér? v koplaljak kicsit?
előző: na így már oké :) de azért ha belegondolsz h meglengetsz egy latin nevet h ez mennyire segít izmosodni, gondolom a kérdező szülei sem lennének a plafonon az örömtől ha kitalálná h ilyet akar szedni. függetlenül h mi van benne, nem természetes (jó tudom a fogamzásgátló sem az, de az egy kicsit más téma:)
a vizes témában biztos igazad van, én csak 2-3 kilót akartam lefogyni 58-ról :D szóval akkor igen, arányaiban többet kell innod annál amennyit írtam :D
Tudom, hogy ez nem az a hely de szimpi lettél hirtelen Te előttem szóló lány :) ;).
Pussz
Srác! Neked meg sok szerencsét ha fogyózni szeretnél :)
Ja még azt szerettem volna mondani, hogy nem feltétlen ciki a pocak a lánynak kényelmes ha rád ül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!