Hányas vagyok 10-es skálán? Hány évesnek tippeltek?
160cm stimm de 80kg túlzás...
Szerintem 65-68 kg lehet.
Èn 156 cm vagyok,és voltam 68 kg.Akkor néztem kb. így ki.Nagyon gyorsan elkezdtem diétázni és mozogni....Pár hónap alatt visszafogytam eredeti sújomra.Amit azóta is tartok pedig szültem 2 gyermeket....Igaz a hasamon a bör kinyúlt és a fenekem is megvan,de.......
Nem a test a baj, mert hát van elhízott nő is, nem lehet mindenki vékony feszes, de nagyon előnytelenül öltözködsz.
Ja, az hogy sok pasid van, nem garancia, ismered a mondást: vannak lakatok, melyeket bármilyen kulcs nyit :)
(és ha magyarázat kell: egy nő nem lesz értékes attól ha sokan.......)
Na ne... Ne kezdjük el itt is a lakatolást, mert ez a legnagyobb hülyeség, csak mindenki terjeszti, főleg itt ezen az oldalon nagyon divat...
F@SZSÁG!
Nincsenek lakatok, meg kulcsok, nők vannak, meg férfiak, különböző szexuális igényekkel... (Van, hogy a kulcs becsúszik, de nem nyitja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!