Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldökgyanta után pattanások?

Szemöldökgyanta után pattanások?

Figyelt kérdés
A gyantázott hely kipattogzik. Mit tehetnék ez ellen?
2011. júl. 20. 00:32
 1/4 hot_kiss ***** válasza:

Akkor nem pattanás, csak kipattogzás(:

Kend be körömvirágkenőccsel vagy aloe vera levél nedvével, esetleg valami aloe verás megbízható krémmel.

2011. júl. 20. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva azt sem tudom pontosan mi ez, azért írtam pattanásnak mert teljesen olyan: mára kifehéredtek és ki tudtam őket nyomni. (De amúgy meg olyan hihetetlenül hangzik hogy tele leszek ott pattanással ahol gyantáznak, amúgy egyáltalán nem vagyok pattanásos típus)
2011. júl. 20. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:
hmm nem tudom neked milyen lehet, most csináltad először? nekem is megjelennek szemöldökgyanta után egy nappal. én kinyomom őket, nincs is sok, és annyi. elmúlik, nem is látszik.
2011. júl. 20. 00:51
 4/4 hot_kiss ***** válasza:

Áhhááám.

Végülis.

Ja.

A körömvirágkenőcs és az aloe vera nem árthat semmiképp akár mi is az. Szerintem nyugodtan kend be.

2011. júl. 20. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!