Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki milyen parfümöt, és egyéb...

Ki milyen parfümöt, és egyéb szépségápolási cuccot használ?

Figyelt kérdés
Pl testápoló, ajakápoló, fogkrém, arcápoló, parfüm..
2009. ápr. 2. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Testápoló:Dove (barnítós)

Ajakápoló:Labello

Fogkrém:Ökonet

Arckrém:Akneroxid pattanástalanító,Garnier hidratáló

Parfüm:Avon Bur Blanca(ez ált.nyáron-tavasszal) v. Extraordinary(ez télen inkább)

Smink:Max Factor,Miss Sporty,Avon

2009. ápr. 2. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Hajra, bőrre ápolásnak: olivaolaj, kókuszvaj, kakaóvaj, és mandulaolaj, keverve vagy valamelyik magában. Sokkal jobb mint a mesterséges testápolók, azoknál a minőségi többezer forint, akkor már inkább valami természetes. Arcra pedig holt-tengeri ásványos nappali krémet.
2009. ápr. 2. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Jha még az előzőhöz: elmex fogkrém és avon surreal parfüm
2009. ápr. 2. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Mostanàban ràkattantam az Yves Rocher termékeire, igy tusfurdobol a màrka orchideaillatujàt hasznàlom, a testàpolo ugyanugy toluk a barackos, illetve az àrnikàs kézkrémuket.

Fogkrém vàltozo mikor mit, Signal leginkàbb.

Arcàpolokbol is ugyanugy Yves Rocher borradir, meg egy szuperjo maszk, amit sokszor le se kell mosni ( furdés kozben hasznàlom, jol beszivodik a borbe és zseniàlis a hatàsa),illetve Diadermine hidratàlokrém, ami hidratàl és ragyogàst ad az arcnak.

Smink: ez is vàltozo, leginkàbb l'Oréal, Avon, Maybelline, meg egy itt kaphato màrka, a Basic ( olyan Constance Carroll àrkategoria, de nagyon jo minoséguek, a hab alapozoja eskuszom veri a Maybellinét!!), na meg az uram szokott Pàrizsbol hozni ilyen abszolut noname szàjfényeket :D

Parfumbol van YSL Cinéma, Avon Bond Girlje ( furcsa, nekem nagyon hasonlit a Tomorrow illatàra), illetve Yves Rocher: Comme un évidence és a Naturelle ( ez nagyon friss, konnyed tavaszi illat)

2009. ápr. 2. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Testápolót nem használok.

Parfüm: Versace

Szempillaspirál: Avon, Max Factor

Képmpúder: Drogériában vettem

Alapozó: Max Factor

Fogkrém: Álatalában signal

A tusfürdő is változó...(Avon, Baba Palmolive)

Az arcomat az aloe vera virág nedvével szoktam kenegetni, nagyon jó szerintem.

2009. ápr. 2. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Arclemoso, tonik, hidratalo - Clinique ( 3 lepeses programja,abbol is 3-as zsiros borre )

Van egy Lancome ranctalanitom az elso rancokra, de zsirossa teszi a borom,ugyhogy csak este hasznalom.

Testapolo, tusfurdo - Fenjal Water Orchid ( isteni az illata )

Fogkrem - valtozo, de mindig feheritos

Ajakapolo - Carmex

Parfum -Hat ebbol rengeteg van, most ezeket hasznalom a leggyakrabban : Viktor & Rolf - Flowerbomb, Chanel - Coco Mademoiselle, Tommy Hilfiger - Hot

2009. ápr. 2. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Testápoló, kézkrém, stb.: L'oreal

Ajakápoló: Nivea

Fogkrém: Vmilyen Glamour shine

Arcápoló: L'oreal Happyderm

Parfüm: Paris Hilton, Gucci: Rush, Naomi C: Cat delux, cat delux at night

Smink: MAC és L'oreal Paris

Sminklemosó: L'oreal (habzó és zselévé változó és a kendőcskék)

Haj: Sebastian termékek és Loreal Paris: Elseve/Elvive tükörfény kasmírtapintás

Hajfesték: L'oreal Casting créme Gloss 300

2009. ápr. 2. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Én nem érzem hogy miért kell lepontozni, ha vki válaszol minden kérdésre... Azért mert vki mást használ vagy miért??
2009. ápr. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!