Ki milyen parfümöt, és egyéb szépségápolási cuccot használ?
Testápoló:Dove (barnítós)
Ajakápoló:Labello
Fogkrém:Ökonet
Arckrém:Akneroxid pattanástalanító,Garnier hidratáló
Parfüm:Avon Bur Blanca(ez ált.nyáron-tavasszal) v. Extraordinary(ez télen inkább)
Smink:Max Factor,Miss Sporty,Avon
Mostanàban ràkattantam az Yves Rocher termékeire, igy tusfurdobol a màrka orchideaillatujàt hasznàlom, a testàpolo ugyanugy toluk a barackos, illetve az àrnikàs kézkrémuket.
Fogkrém vàltozo mikor mit, Signal leginkàbb.
Arcàpolokbol is ugyanugy Yves Rocher borradir, meg egy szuperjo maszk, amit sokszor le se kell mosni ( furdés kozben hasznàlom, jol beszivodik a borbe és zseniàlis a hatàsa),illetve Diadermine hidratàlokrém, ami hidratàl és ragyogàst ad az arcnak.
Smink: ez is vàltozo, leginkàbb l'Oréal, Avon, Maybelline, meg egy itt kaphato màrka, a Basic ( olyan Constance Carroll àrkategoria, de nagyon jo minoséguek, a hab alapozoja eskuszom veri a Maybellinét!!), na meg az uram szokott Pàrizsbol hozni ilyen abszolut noname szàjfényeket :D
Parfumbol van YSL Cinéma, Avon Bond Girlje ( furcsa, nekem nagyon hasonlit a Tomorrow illatàra), illetve Yves Rocher: Comme un évidence és a Naturelle ( ez nagyon friss, konnyed tavaszi illat)
Testápolót nem használok.
Parfüm: Versace
Szempillaspirál: Avon, Max Factor
Képmpúder: Drogériában vettem
Alapozó: Max Factor
Fogkrém: Álatalában signal
A tusfürdő is változó...(Avon, Baba Palmolive)
Az arcomat az aloe vera virág nedvével szoktam kenegetni, nagyon jó szerintem.
Arclemoso, tonik, hidratalo - Clinique ( 3 lepeses programja,abbol is 3-as zsiros borre )
Van egy Lancome ranctalanitom az elso rancokra, de zsirossa teszi a borom,ugyhogy csak este hasznalom.
Testapolo, tusfurdo - Fenjal Water Orchid ( isteni az illata )
Fogkrem - valtozo, de mindig feheritos
Ajakapolo - Carmex
Parfum -Hat ebbol rengeteg van, most ezeket hasznalom a leggyakrabban : Viktor & Rolf - Flowerbomb, Chanel - Coco Mademoiselle, Tommy Hilfiger - Hot
Testápoló, kézkrém, stb.: L'oreal
Ajakápoló: Nivea
Fogkrém: Vmilyen Glamour shine
Arcápoló: L'oreal Happyderm
Parfüm: Paris Hilton, Gucci: Rush, Naomi C: Cat delux, cat delux at night
Smink: MAC és L'oreal Paris
Sminklemosó: L'oreal (habzó és zselévé változó és a kendőcskék)
Haj: Sebastian termékek és Loreal Paris: Elseve/Elvive tükörfény kasmírtapintás
Hajfesték: L'oreal Casting créme Gloss 300
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!