A termálvíz kárt tesz az ezüst ékszerekben?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a bizsukat elszínezi, de mi van pl.: az ezüst gyűrűvel? Le kell vennem mielőtt bemegyek a vízbe, vagy rajtam maradhat?2011. júl. 17. 23:09
1/4 Niburta válasza:
Velem történt olyan, hogy a nyakláncom megszürkült a termálvízben. De segít rajta (és minden elszíneződött ezüst tárgyon) ha mentolos fogkrémmel bekened és fogkefével átsikálod aztán lemosod. Mindig így tisztítom az ezüst ékszereimet, mert visszanyerik a fényüket. Próbáltam az ékszertisztító löttyöt is, de az drága.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 17. 23:16
3/4 DakotaDamon válasza:
Termálvízbe inkább ne vigyél semmiféle ékszert! :)
4/4 Joy Turner válasza:
Az ezüst megfeketedik a termálban, de fogkrémmel, vagy ezüsttisztítóval szépen lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!