Tapasztalatok erről az Avonos kölniről?
2011. júl. 17. 17:47
1/7 Darcy01 válasza:
Nekem pont ilyen zöld van. A három közül szerintem a zöldnek van a legjobb illata, gyümölcsös-friss, igazi nyári illat. Nem annyira tartós, mint egy rendes parfüm, de én nyáron csak ilyenfajta kölniket vagy legfeljebb friss illatú parfümöt használok. A nehéz illatokat télére tartogatom. Én nem bántam meg, hogy megvettem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, most le van árazva, és sajnos nincs illatminta, csak le van írva, hogy milyen illatok vannak benne, mondjuk nem lényeg, hogy a legtartósabb legyen. Akkor most már tényleg fogok rendelni.
2011. júl. 18. 17:28
3/7 Darcy01 válasza:
A lila nekem nagyon nem jött be, a sárga és a zöld között vaciláltam. A zöld győzött:-)
Nincs a környékeden Avon-osb bolt? Ott általában meg
4/7 Darcy01 válasza:
Bocsi, folytatom...
Ott általában meg lehet szagolni a parfümöket.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ, amúgy a környéken nincsen, vagyis nem tudok róla, a zöldet most már tuti megrendelem
2011. júl. 19. 17:07
6/7 anonim válasza:
nekem volt zöld és lila is nekem nagyon tetszett mindkettő :) De inkább a zöld :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:D
2011. júl. 21. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!