11/17 A kérdező kommentje:
azért nem hinném, hogy ennyire szörnyű:D
2011. júl. 18. 10:18
12/17 anonim válasza:
Basszus most lehet hogy nekem van testképzavarom, de tényleg mi bajotok van ezzel az alakkal??Én semmi kivetnivalót nem találok benne.
13/17 anonim válasza:
Szerintem is átlagos ez a test, semmi baj vele. Van mit dolgozni rajta, de akkor sem mondanám h szörnyű...
19/L
14/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális alakja van. A lába kicsit vastag, de amúgy semmi gond nincs vele:)
15/17 hot_kiss válasza:
nem értelek titeket. Szerintem egyáltalán nem szörnyű, de a sport az nagyon ráfér.
16/17 anonim válasza:
Légyszi, ne harapjátok le a fejemet, amiért elmondom majd a véleményem. Mintha pont ezt kérte volna a kérdező, persze lehet, hogy tévedek...
Szóval szerintem nagyon alacsony (amiről persze nem tehet), és így a combjai vastagnak tűnnek. Van rajta felesleg, de nem sok. Tényleg látszik, hogy nem sportol, ott azon a löttyedt, "gyűrődött" részen a derekánál. Ez a bikini meg a póz borzalom, de bocsi, ez nem tartozik ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!