Szerinted milyen a fenekem? Milyen az alakja? Kell még rajta dolgozni? Milyen fürdőruha állna jól? Kort és nekem is írjatok! Kép lent
2011. júl. 16. 23:29
11/15 anonim válasza:
Szerintem sokat kell még dolgoznod hogy a tied is igy nézzen ki,mert gondolom ha ilyen lenne,fel mernéd rakni a saját fotódat is :)
12/15 anonim válasza:
szánalmaaas! neked ez miért jó? hiába írjuk erre azt, hogy jól nézel ki, nem kell dolgoznod rajta, ilyen meg olyan fürőduha a jó, mert nem segít. nem te vagy, nem nézel ki jól, dolgoznod kell rajta.... sok nullaéletű nyomorék.
13/15 anonim válasza:
1. Szerintem kib@szott nagy segged van.
2. Görögdinnye alakja van.
3. Még 3 évet dolgozz rajta.
4. Ezen semmilyen fürdőruha nem állna jól.
5. Ja igen, hogy a képről is mondjak valamit: dögös csaj, jó a segge, kár, hogy nem Te vagy!
20/L
14/15 anonim válasza:
lebuktál am tutira írtó ronda lehetsz ha nem merted felvállalni magad xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!