Hogyan világosíthatnám ki a bőröm?
Figyelt kérdés
Egy goth lány vagyok, lelkileg egy vámpír. Szeretnék jobban hasonlítani arra, ami belül vagyok, szeretném ha falfehér lenne a bőröm. Ja és ha van pár smink, frizura és öltözködési tanácsotok, szívesen elolvasnám :)2009. ápr. 1. 15:13
1/11 anonim válasza:
én fal fehér vagyok sajnos...bárcsak nekem lenne ilyen gondom mint neked!!!
2/11 anonim válasza:
Kérdezd Michael Jacksont.Ő fekából indult.
3/11 anonim válasza:
A bőrszínednél világosabb alapozót és púdert használj, ne napozz, jobbat nem tudok, én alapból fehér vagyok mint egy hulla. Szerintem nem számít ha nem vagy hófehér, elég ha goth ruhákat hordasz, és úgy sminkelsz, pl. vékony rajzolt szemöldök, szépen feketére kifested a szemeid, sötétvörös vagy lila rúzs, és senki nem a bőröd színét fogja nézni :) Frizurát meg olyat válassz ami illik hozzád, nekem egyszerű derékig érő szőke hajam van néha színessel melírozva, goth vagyok én is... egy a ritka szőke fajtából :D
4/11 anonim válasza:
szerintem maximum sminkkel világosíthatod... de nem tudom, érdemes-e. kreol vagy?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kreol, marha világos a bőröm...Nem is kapok rá olyan alapozót, ami ne lenne nála sötétebb. De én igazi hófehér bőrt szeretnék. Amúgy meg az én eredeti hajszínem is szőke :P
2009. ápr. 1. 17:31
6/11 maundrel válasza:
én is szeretnék porcelánfehér bőrt, nagyon is. én nem vagyok goth, de nagyon tetszik a szép fehér bőr. Pl: amilyen Rose McGowen. De ilyen bőrrel születni kell, sajnos, nem lehet úgy "csinálni" :(
7/11 anonim válasza:
Végülis a tanácsok hatásosak lehetnek, de az egészséged rámehet... Ha nem ér nap, nem tud a D vitamin aktivizálódni és angol kóros leszel..
8/11 anonim válasza:
Például a hintőpor is hófehérré tudja változtatni a bőrszínt.Én farsangon(XD)Vámpír volam és hintőporral fixáltam le a hófehér alapozómat és mindenki megilyedt tőlem:D.Szóval én ezt ajánlom meg a naptejeket.Azok mindig hófehér színűek és én azzal keverve az alapozó tényleg hófehér bőrszínt biztosít.
DE!Tudod a vámpírok próbálják rejtegetni magukat,elbújni mások elől és nem hívják fel a figyelmet arra hogy kik, s mik ők.Vagyis lehet hogy túl erőltetett,sok leszel ha nagyon hangsúlyozod a vámpíros külsődet...olyan "csinált" vámpírnak tűnhetsz.Ne cicomázd agyon magad,nem kell még 1 lapáttal rá tenni,különben könnyen úgy festhetsz majd,mint aki farsangi bálba készül.
9/11 anonim válasza:
nekem is nagyon fehér a bőröm mivel 2 éve nem voltam napon, vagyis nem napoztam :) Én citrommal vagy citromlével szoktam átkenni az arcom iletve világos alapozó+ hintőpor csak a hintőporral vigyázzni kell mert elég száraz hatást lehet vele elérni mintha hámlana az arcod ha túl sokat teszel rá. inkább púderecsettel kell felvinni!
10/11 anonim válasza:
A japán gésák meg rizsecettel festik az arcukat fehérre.Nekem szerencsére fheér a bőröm,de óvakodok a naptól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!