Miért van ez? Melyik a valódi kép?
Figyelt kérdés
élőben tükörben sokkal vékonyabbnak látom az arcom meg csontosabbnak fényképeken meg sokkal teltebbnek,husisnak...2011. júl. 14. 13:49
1/8 anonim válasza:
Ez igaz valóban. Szerintem a tükör a valódi.
2/8 anonim válasza:
Azt mondják a fotó a valódi, mert az objektív. Magadat a tükörben megítéled valahogy, de a kép azt adja vissza amilyen valójában vagy. Elvileg.
3/8 anonim válasza:
nézd..a fényképezőgép vakuja más fényviszonyokat teremt,mint az amikor tükörben nézed magad...mesterségesebb mint a nappali fény és a legapróbb részleteket is képes megvilágítani(pl. pattanást...) ami nem mindig előnyös....remélem segítettem:) én utálom fotókon visszanézni magam,csupán 30%-a tűrhető...:)
4/8 anonim válasza:
En is a tükörben vékonyabb pofàt làtok és rondàbbat, mint a fotókon.
5/8 anonim válasza:
én is sokkal jobban nézek ki tükörben mint fotókon,ezzel nagyon sokan így vannak és ezért fényképezi magaát a sok tini a tükörbe :D
6/8 anonim válasza:
Én is tükörben szebbnek látom magam: D
8/8 linkids válasza:
Kamerára azt is mondják, hogy kövérítő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!