A kiázott tetoválás olyan mint ha a bőr alatt elfolyt volna a festék?
Figyelt kérdés
Több mint 1 hét után strandolam vele,bekentem meg sokat nem is voltam a vízbe2011. júl. 14. 09:53
1/8 :) :) :) válasza:
Hát szerintem a tetoválásnak nem kéne elfolyni :S
2/8 anonim válasza:
1 hét után strandoltál? Hát nem a leghigiénikusabb ... A seb még nem gyógyult be és hiába tisztitják a vizet a strandon, nem lehet mindent kiszűrni belőle.
Am a tetkó nem tud kiázni és elmosódni, max csak fakulni.
3/8 A kérdező kommentje:
Én csak ezt a kifejezést használtam,mert nem tudtam másképp leírni...olyan mint amikor rajzol filccel és az kimegy a vonalból és elmosódik...már amúgy lekopott a tetoválás...
2011. júl. 14. 11:03
4/8 anonim válasza:
1 hónapig nem nagyon szabad, h egyálltalán víz érje, csak vizes kendővel lehet tisztítani és kell is naponte 3-4x, de áztatni (pl strandolni, fürdeni a kában) tilos :S menj vissza a tetkósodhoz és beszélj vele.
5/8 :) :) :) válasza:
a tetoválás lekopik?? :O ilyet se hallottam még.
6/8 anonim válasza:
Te most igazi tetoválásra gondoltál? Mert az nem kopik le -.-
Ha csak matrica, vagy henna, az elfolyik el néhány hét után pá-pá
7/8 A kérdező kommentje:
Honnan vettetek h kopik???Irtam a kerdesbe?Es nem elfolyik,ha nem olyan mint ha elfolyt vna a bor alatt...azert nem ugyan az!
2011. júl. 14. 17:18
8/8 anonim válasza:
ha folyik akkor még nem gyógyult be...először nekem is folyt...utána hámlott és begyógyult...egy hét alatt...és nem kopott...legalábbis nem olyna mértékben...szép fekete minden stimmel...tetkosom is mondta, hogy ahogy lehámlott és begyógyult csinálhatok vele akármit...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!