Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jo iranbya valtoztam? (kepek...

Jo iranbya valtoztam? (kepek lent)

Figyelt kérdés

szeptember:

[link]

[link]

december:

[link]

[link]

most:

[link]

[link]

szvol jobb vagy rosszabb?

2011. júl. 13. 14:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
szeptemberi kép a legjobb szerintem :)
2011. júl. 13. 15:37
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is ugyanolyan r ibanc vagy :D
2011. júl. 13. 16:30
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
ugyanolyan rib*c vagy mint voltál xD
2011. júl. 13. 17:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
hát ugyanolyan vagy..mér milyen irányba akartál váltopzni?
2011. júl. 13. 17:26
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Úgy bírom hogy emberek ler*bancoznak másokat akiket nem is ismernek. Ti meg oltári bunkók vagytok nem r*bancok remélem ettől jobban érzitek magatokat :) Am nekem is a szeptemberi kép jön be jobban
2011. júl. 13. 18:16
 16/24 A kérdező kommentje:

ribanc...:D:D

na az a lenyeg h tavaly lettem 9es eros smink kihivo rucik stb gondoltam igy fognak elfogadni...aztan egyre jobban megvaltoztam visszafogtam magam a sminkkel es a ruhakkal is egyebkent sokan mondtak h igy jobb kinezetr ezert is raktam fel a kepeket...de mindenki aztmondja h az elsok jobbak...na tessek :D

2011. júl. 13. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem a decemberin nézel ki a legjobbanmár amennyire meg lehet mondani a képekből :)
2011. júl. 13. 21:09
 18/24 A kérdező kommentje:
koszi amugymeg nem ertem h miert kell leribancozni...egyaltalan nem vagyok az tobb mint 1 eve vagyok egyutt a baratommal dragak es attol h kivagyok festve attol meg nem vagyok az :D es egyebkent meg nem csucsoritek...ilyen szam kiveve ha nagyon vigyorgok...angelina jolienak se nagy a szaja ha teljes szivebol nevet :D
2011. júl. 13. 21:11
 19/24 A kérdező kommentje:
megjohogynem azt kerdeztem meg h szep vagyok-e :D mert akkor az egyebkent is alacsony onbizalmam 5 perc alatt 0-ra csokkenne :|
2011. júl. 13. 21:15
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

15:28 vagyok:)

Ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Ha r.ibanc is lennél, közük hozzá? Semmi... Még a kérdésedre sem tudnak válaszolni. Ha olvasod őket, szinte egyikben sincs meg a válasz. Üzenem hogy: nem a sminktől lesz valaki r.ibanc, sokkal inkább a viselkedés miatt. Megkérdezném, hogy ismeri valaki ezt a lényt innen? Szerintem nem, akkor ne ítéljétek el!!!! Elég akkor ítélkezni, ha valakit megismertek, és látjátok hogy úgy viselkedik, ahogy őt neveztétek...

2011. júl. 13. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!