Jo iranbya valtoztam? (kepek lent)
szeptember:
december:
most:
szvol jobb vagy rosszabb?
ribanc...:D:D
na az a lenyeg h tavaly lettem 9es eros smink kihivo rucik stb gondoltam igy fognak elfogadni...aztan egyre jobban megvaltoztam visszafogtam magam a sminkkel es a ruhakkal is egyebkent sokan mondtak h igy jobb kinezetr ezert is raktam fel a kepeket...de mindenki aztmondja h az elsok jobbak...na tessek :D
15:28 vagyok:)
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Ha r.ibanc is lennél, közük hozzá? Semmi... Még a kérdésedre sem tudnak válaszolni. Ha olvasod őket, szinte egyikben sincs meg a válasz. Üzenem hogy: nem a sminktől lesz valaki r.ibanc, sokkal inkább a viselkedés miatt. Megkérdezném, hogy ismeri valaki ezt a lényt innen? Szerintem nem, akkor ne ítéljétek el!!!! Elég akkor ítélkezni, ha valakit megismertek, és látjátok hogy úgy viselkedik, ahogy őt neveztétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!