Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan csajokról, akik nem sminkelik magukat, inkább a természetességre esküsznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 01:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
Bárcsak több ilyen csaj lenne! A nő akkor a legszebb, mikor kijön a zuhany alól.
2011. júl. 13. 02:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kell a smink.

Smink azért kell, hogy még jobban kiemeljünk, szépítsünk dolgokat, ami meg csúnya azt pedig elfedjük.

Pl. Kiemeljük a szemünket, szebb, ha nagyobb. Szánknak is élettel telibb színe lesz, ha kerül rá szájfény vagy rúzs.

Bőrhibákat vagy foltokat pedig el lehet tüntetni alapozóval.

Igényesebb és szebb egy olyan nő, aki tesz magára sminket, mint aki úgy megy ki az utcára mint aki most kelt fel az ágyból...

Hajunkat is megfésüljük, ha szükséges, felveszünk szebbnél szebb ruhákat, felvesszük a magassarkút, az is sokat dob egy nőn.

Szerintem fontos, hogy figyeljünk ezekre, úgyhogy kell a smink is.

27/N

2011. júl. 13. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem szempillaspirál muszáj (nincs mindig rajtam, de nem is tetszem magamnak nélküle...), a többi nélkül meglennék (de az alapozó sokat dob, mivel az arcomon jobb oldalt tele van piros pöttyökkel kb másfél éve és nem múlik el...)
2011. júl. 13. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Én hétköznap egyáltalán nem szoktam sminkelni. Ennek az az oka, hogy szép a bőröm, 25 éves létemre 16-nak néznek, egy sört se vehetek személyi nélkül. :D

Nyáron úgy is szép barna a bőröm, nem szeretem elfedni. Persze, ha buliba megyek, akkor elengedhetetlennek tartom a dögös sminket.

2011. júl. 13. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy minden tiszteletet megérdemel:) Én nem szeretek smink nélkül utcára menni, mert mindenki halálos betegnek hisz, és utálom a szánakozó pillantásokat(nagyon világos a bőröm, ráadásul vérszegény is vagyok, szóval fehérebb vagyok, mint a fal.)Ne attól függ az ápoltság, hogy mennyi smink van rajtad, hanem sz, hogy tiszta, rendezett a kinézeted:)
2011. júl. 13. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!