Mi a véleményetek az olyan csajokról, akik nem sminkelik magukat, inkább a természetességre esküsznek?
Szerintem kell a smink.
Smink azért kell, hogy még jobban kiemeljünk, szépítsünk dolgokat, ami meg csúnya azt pedig elfedjük.
Pl. Kiemeljük a szemünket, szebb, ha nagyobb. Szánknak is élettel telibb színe lesz, ha kerül rá szájfény vagy rúzs.
Bőrhibákat vagy foltokat pedig el lehet tüntetni alapozóval.
Igényesebb és szebb egy olyan nő, aki tesz magára sminket, mint aki úgy megy ki az utcára mint aki most kelt fel az ágyból...
Hajunkat is megfésüljük, ha szükséges, felveszünk szebbnél szebb ruhákat, felvesszük a magassarkút, az is sokat dob egy nőn.
Szerintem fontos, hogy figyeljünk ezekre, úgyhogy kell a smink is.
27/N
Én hétköznap egyáltalán nem szoktam sminkelni. Ennek az az oka, hogy szép a bőröm, 25 éves létemre 16-nak néznek, egy sört se vehetek személyi nélkül. :D
Nyáron úgy is szép barna a bőröm, nem szeretem elfedni. Persze, ha buliba megyek, akkor elengedhetetlennek tartom a dögös sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!