Most akkor jó a nagy mell vagy nem?
fiú felfogással: vékony lány + nagy mell
de ez inkább genetika lehet...
igazából így van: vékony lány + kicsi mell
ducibb lány + nagy mell
Az a jo ha csinos vékony a lány. Én inkább popsi-mániás vagyok, meg a kicsi mell amugy is szebb.
A nagy mell is nagyon szép tud lenni, csak az a baj vele, hogy legtöbb esetben lóg.
Megmondom neked öszintén, nö létemre nagyon örülök, hogy lefogytam a melleimet! Borzalmasan utáltam öket. Most közepes méretü, 70/C.
Sosem voltam duci, 168 cm/55-56 kg, de nagy melleim voltak. Most 49 kg vagyok.
A férfiak reakciójában annyi változást vettem észre, hogy már nem néznek meg annyira, mint elötte. Pedig én most kitünöen érzem magam a börömben, akkor is ha másoknak nem tetszik.:)))
A többségnek a nagyobbacska tetszik, de úgyis az a lényeg, hogy te jól érezd magad azzal ami van!:)
A kisebb mell sokkal szebb. A nagy csöcs öregít, kövérít és lóghat is= tehát közönséges és csúnya. Ha sovány a nő akkor természetellenes, ha kövér a lány, akkor meg tökmindegy, mert az sem szép.
Az ideális méret talán a C-ig, de szerintem már az sem túl szép. Nekem 75B, és ez tökéletes! Nem kicsi sem nagy. 165 cm és 52 kg vagyok hozzá, én inkább nőni szeretnék mint nagy csöcsöket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!