Manapság már senkinek nem jön be a szőke haj, kék szem fehér bőr kombó?
Nekem igen! Barna szemű és hajú és könnyen barnuló bőrű vagyok, és lecserélném magam legszívesebben szőke, kék szemű, fehér bőrű testre... :/ Kár, hogy nem lehet...
18L
Inkább úgy tapasztalom, hogy a fehér bőr kevésbé tetszik a fiúknak. Viszont azt vettem észre, hogy a négereknek, vagy más származásúaknak meg tetszik..
Nekem világosbarna a hajam,és zöld a szemem.És persze fehér bőr..
Dehogynem! Nekem pl nagyon is bejön. Én szeretem a szőke lányokat. Pláne ha még fehér bőrűek is, na akkor egyenesen imádom. Nekem egyáltalán nem tetszik a barna bőr. (Megadhatnád a barátnőd elérhetőségét.)
Ez a szőke = buta szerintem hülyeség. Egyetemen rengeteg szép, csinos szőke lánnyal találkoztam és a legtöbbje (akadt azért kivétel is) aranyos okos lány volt akivel jól lehetett dumálni, annak ellenére, hogy legtöbben tuti csak cicababának nézték.
Fekete haj, Fekete szem, Barna bőr. Legalábbis nekem. Egyébként nagyon sok pasinak bejönnek a szőkék is.
Üdv. 16/F
Az egy dolog, hogy valaki szőke és kék szeme van. Attól még nem biztos hogy szép is.
De vannak országok (pl. a latin-amerikai) ahol "tök mindegy" hogy néz ki az illető, ha szőke, kék szemű és fehér a bőre akkor istennőként vagy istenként néznek rá és körül rajongják az ellenkező neműek!
Egy szőkésbarna kék szemű fehér börű srác aki megjárta venezuelát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!