Szépek vagyunk sztetek?
2011. júl. 12. 14:31
11/22 anonim válasza:
Már az előző képnél is megmondtuk, hogy nem elég, hogy nagyobb az egótok, mint a szépségetek, de még intelligensek se lehettek ilyen írásmóddal.
Nem, ezen se vagytok szebbek, bár talán a baloldali legalább jobban van öltözve.
Amúgy meg ugyanolyan kis beképzelt 12 egy tucat kislányok vagytok.
12/22 anonim válasza:
Hát lehet, hogy szépek vagytok, de okosak nem. :S Két sort nem tudok leírni, egy hiba nélkül...ketten sem? GÁZ!
Hát amúgy meg totál átlagosan néztek ki, semmi egyedi nincs sem a ruháitokban, sem bennetek. Tipikus futószalagcsajok.
13/22 anonim válasza:
kíváncsiak "vaunk" ? hát ez kész...
14/22 anonim válasza:
Szánalmas kis pic$ák vagytok, kb ennyi jut eszembe...
15/22 anonim válasza:
na most örülsz kérdező?"megszivattad" őket -_-"
16/22 anonim válasza:
"vaunk"?ugatni tanulsz kis szívem?
Ja és csak úgy megemlítem,nem,nem vagytok szépek ja és a télapó se létezik,bocsi
Hány évesek is vagytok 12?
17/22 anonim válasza:
szerintem nem vagytok szépek, és a ruátok is ócska, tömeg.
18/22 anonim válasza:
Mi az, hogy "szerintünk igen"??? Öntelt, beképzlt kis 12 éves p*csák vagytok, de szépek azok nem
19/22 anonim válasza:
bal oldali az botrányos. De szerintem mindketten bőőőven átlagon aluliak vagytok
20/22 A kérdező kommentje:
14 évesek waunk bocccsss -.-""""""""""""""
2011. júl. 13. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!