Szerintetek kik azok a sztárok, akik smink nélkül is szépek?
Figyelt kérdés
Sok képet találni a neten, ahol a sztárok nincsenek kisminkelve. Szerintetek kik azok, akik úgy is szépek?
szerintem:
Jessica Biel
Penelope Cruz
Cindy Crawford
2011. júl. 11. 20:44
2/13 anonim válasza:
Selena Gomez... :) Ő mindenhogy szép,mert természetes.
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
emma watson, juno temple, audrey hepburn
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
en meg sajnos nem lattam olyan kepet, amin szep lett volna barmelyik hiresseg smink nelkul... vannak 'joindulatu' smink nelkuli kepek, amitol csak kicsit ijedunk meg, de ha beirod a google keresobe barmelyik hiresseg nevet, es utana a without make up kifejezest, majd a keptalalatokra kattintasz, meglepo kepeket talalsz majd.. az en kedvencem szemely szerint a before plastic surgery kifejezes hasznalata, mely utan nem egy alkalommal dobbenetes elmenyek ernek, nem egy hiresseg kimondottan csunya volt eredetileg :) jo bongeszest! ja egy masik kep a smink nelkuli Peneloperol, akit egyebkent kedvelek, es par mas hiressegrol: [link]
9/13 anonim válasza:
najo ez az uccsó link mekkora kamu... Keira Knighley fényképe fake...
10/13 anonim válasza:
igazad van, az az egy kep kamu, mindenki eszre is vette, ha elolvasod a kepek alatti hozzaszolasokat :) de ne maradjon akkor ki Keira se :) itt van meg par, gondolom a mellet nem a photoshop torolte le: [link] es amikor meg kisfiu volt, es megvolt az orra teljes egeszeben, viszont a szaja meg nem volt keszen: [link] itt szerintem ki van puderrel sminkelve: (sok kep a fenti linkeken mas hiressegekrol szinten sminkelt, csak halvanyan) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!