1/14 anonim válasza:
Semennyire. Gondolom nem vagy a nap 24 órájában kirúzsozva, a fekete faj, pedig kifejezetten taszít.
3/14 anonim válasza:
Nem szeretem a sminket ( a rúzstól meg kimondottan undorodom). A fekete hajból viszont a festett bejön.
4/14 PogiBlanka válasza:
Én se szeretem a fiúkon a rúzst...:P
5/14 anonim válasza:
Nekem bejön, a fekete haj, és az izléses piros rúzs. F.
6/14 anonim válasza:
Fekete haj az bejön.
A rúzst minek találták fel egyáltalán azt nem tudom, valami idióta nő lehetett az is aki azt hitte, hogy szebb lesz tőle, de tévedett. Esetleg valami nagyon szolíd... á ne inkább labello vagy szájfény
7/14 anonim válasza:
fekete haj bejön,a rúzs viszont taszító :S
8/14 anonim válasza:
Mikor elolvastam a kérdést, tudtam hogy Dita lesz a képen még mielőtt megnéztem volna. XD Nekem tetszik ez a stílus, szeretem a fekete hajat és a piros rúzst is.
9/14 anonim válasza:
a fekete haj rendben van,a rúzs is ha nem ilyen árnyalatú piros mint a képen,de mindenképpen csak buliba akarom látni egy csajon...
10/14 anonim válasza:
A fekete haj nekem is tetszik, viszont a piros rúzs tényleg necces (olyan nagymamás).
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!