Szerintetek ki nyerje a Szépségkirálynő 2011 választást? (képeklent)
Ki a kedvencetek?
Vagy ha nincs, akkor is, szerintetek ki a legszebb?
Aki a világversenyen is megállná a helyét?
Nekem Mihályi Marianna a kedvencem.
Weisz Fanni viszont nem tudom mit keres a döntőben.
Aranyos, meg kedves, de nem szépségkirálynőnek való.
A képek borzalmasak. Korina volt szerintem is a legszebb.
Személyesen is volt alkalmam megismerni, és messze szebb volt mint a többi :)
Legalább karakteres, nem olyan tucat, mint a többi. nem csúnyák, de semmi különleges nincs bennük. olyan lányokat az utcán is látok nap mint nap.
mielőtt elkezdenétek oltogatni fiú vagyok, szóval...
Esküszöm, nem értelek titeket... szerintem alig bvan köztük szép lány (arcra gondolok inkább).
Németh Nikolett, Siha Edina, Szunai Linda és Weisz Fanni szép de a többi... én egy kis faluban élek és esküszöm itt is sok szebb lány van, mint ebben a versenyben. Szabó Dóra pl. egyenesen rémisztő. Lehet akármilyen karakteres, dehogy ilyen királynőnk legyen... Tavaly szebbek voltak, akkor csak annyi bajom volt, hogy szinte mind gebe, végül pedig egy torz, transzi fejű pics@ nyerte meg, kíváncsi leszek idén mivel rémisztgetnek majed.
Weisz Fanni nagyon szép lány :)
Török Korinna nagyon gáz.. Meg a neve is. Ruzsás Bettinával együtt. Undorítóan vékonyak már!
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:01-nak üzenem:
Szerintem nála azért szebb az arcom, de szerintem nem rólam szól a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!