Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy agyonsminkelt 'tökéletes',...

Egy agyonsminkelt 'tökéletes', vagy egyszerű, természetes lány a vonzóbb? (főleg a fiúkat kérdezem)

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 21:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

" Az a baj hogy a lányok akik azt mondják magukról hogy természetesek az azt jelenti igazából hogy lusták/nem mernek sminkelni és szép ruhákban járni.

"

Én pl jobban szeretem a szép ruhákat, mint a sminkeket. Szájfényt szoktam használni vagy szemhéjtust.

Leszoktam a szemceruzáról, és a szempillaspirálról meg a bőrömnek nem tett jót. Másrészt pedig rájöttem, hogy inkább mutatom a sminktelen arcomat. De ez nem jelenti azt, hogy lusta vagyok sminkelni vagy nem merek.

Aki meg végképp nem meri magát smink nélkül mutatnia, az a saját személyiségét sem meri felvállalni. És itt most inkább azokra gondolok, akik tényleg túl sok sminket használnak csupán csak a hétköznapokra is..

2011. júl. 11. 22:41
 12/26 anonim ***** válasza:

[link]

Valaki belinkelte ezt a lányt...

Ezzel mi a gond?

Szerintem semmi gond nincs vele.

Ez teljesen szép sminktelen arc. Nincs rajta bőrhiba sem.

2011. júl. 11. 22:42
 13/26 anonim ***** válasza:

én linkeltem be ezt a lányt... mondtam én h bármi gond van vele ??? mert szerintem nem.Csupán kérdeztem hogy "természetes" külső alatt ezt érti, vagy egy "természetes smink" is annak számít?? [link]

szal nemtom hol olvastad hogy baj van vele...

2011. júl. 11. 22:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Teljesen úgy jön le a válaszodból, mint aki nem azért kérdezi, hogy tisztában legyen ,hogy a kérdező mire gondolt, hanem azért, hogy gúnyolódjon. Bocsi, de akkor ezt is tisztáznod kellett volna jobban. Amint látod, a kérdező sem válaszolt.Szóval nem volt elég egyértelmű.
2011. júl. 11. 22:56
 15/26 anonim ***** válasza:

jolvan... szerintem egyáltalán nem írtam semmi félreérthetőt , csak te szeretsz mindenbe belekötni ...-.-'

ha gúnyolódni akartam volna akkor direkt nagyon ronda smink nélküli arcokat raktam volna ki...pl: [link]

-.-'...

ráadásul ha 3X nem írtam le h jólenne tudni mire gondol akkor 1X se -.-'...

2011. júl. 11. 23:06
 16/26 anonim ***** válasza:

belinkeltem egy sima, átlagos,arcot amin semmi smink nincs, h vajon nála ezt jelenti e a "temészetes"...

amúgy meg .. a kérdezőről is megvan a véleményem h feltesz egy kérdést de baxik pontosítani, és válaszolni ha kérdeznek tőle vmit.. így nem tom milyen válaszokra számít...

2011. júl. 11. 23:09
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerinted hány olyan kommentet olvastam eddig mindegy milyen kategóriában, ahol pontosan olyan stílusban írt az a valaki mint te? Aztán még is kiderült(mert aztán a végén mindenképp letisztázódik), hogy bizony egy gúnyosan írta és értette.

Én már a gyakorin már nem tudom eldönteni, hogy ki ír gúnyosan és ki ír igazából.

Ez van.

2011. júl. 11. 23:12
 18/26 anonim ***** válasza:
jólvan akkor már paranoiás vagy:D mert én felnem tudom fogni hogy a válaszom melyik részéről következtettél arra h gúnyolódom :D idézd már be komolyan kíváncsi vok h mi olyan félreérthető...
2011. júl. 11. 23:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Ez nem paranoia, ez tapasztalat.

Ha az ember sokáig olyan emberek társaságban van, akik hazudnak neki jobbról-balra és ez le is esik neki egy idő után akkor természetes, hogy kevésbé fog megbízni az emberekben. Vagy sehogy sem.

Annyi hozzászólást olvastam itt már, hogy már magam sem tudom eldönteni, hogy ki hogy mit akar ezzel mondani, hiszen ez csak internet...Egy hozzászólás, komment...Te is azt látsz a véleményekbe amit akarsz, és én is és ez nem paranoia, hanem tapasztalat. Majdnem olyan, mint a testbeszéd. De sokszor a testbeszédet is félre lehet érteni.

2011. júl. 11. 23:19
 20/26 anonim ***** válasza:
ahogy gondolod...de én még mindig amondó vagyok , h semmi olyat nem írtam amiből arra lehetett volna következtetni hogy gúnyolódom...nem volt semmi baj a stílusommal..látod..te se tudsz idézni...
2011. júl. 11. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!