Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem nem tetszenek a...

Csak nekem nem tetszenek a szépségkirálynők?

Figyelt kérdés
Szerintem a mai szépségkirálynőknél vannak jóval szebb nők. Pl.: ott van Bálint Antónia, nem csúnya, de szerintem vannak tőle is szebbek, semmi szépet nem látok bennük. Hol vannak az igazi szépségek mint pl Elizabeth Taylor, [link] (utolsó kép) [link] Lollobrigida [link] [link]
2011. júl. 7. 19:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bár ők is ki vannak retusálva. Azért a régi klasszikus szépségek mint pl.: Marilyn Monroe nem volt kiretusálva. Pedig ő tényleg nagyon szép volt, szerintem Elizabeth Taylor volt a legszebb nő a világon.
2011. júl. 7. 19:45
 12/21 anonim ***** válasza:

A legutóbbi szépségkirálynő Dobó Ági. Egy egyetemre járok vele. Szép lány szerintem, de elég gyerekes kinézete van. De úgye a szépségkirálynők nem mindig a legszebbek.

25/L

2011. júl. 7. 19:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Láttam a képeit mondjuk ő szerintem is szép. Bár nem tudom némelyik lány tényleg nem a legszebb, nem is tudom miért indul
2011. júl. 7. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:

huhh, hát ezek az idei jelöltek...

most komolyan: [link] Milyen feje van már???

és ennek!!??: [link]

[link]

[link] úgy nét ki, mint Kiszel Tünci)

[link]

1-2 van, akire azt mondom, hogy tényleg szép...

2011. júl. 7. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem meg mind rusnya. tényleg mind, egytől egyig.
2011. júl. 7. 21:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Na nee ezek még kiretusálva se tetszenek:D, Miss World Hungary a legszebb magyar lányok... Na ne vicceljen már:D
2011. júl. 7. 21:07
 17/21 A kérdező kommentje:
Azért rusnyának nem mondanám őket, nem csúnyák, de szerintem az átlagnál nem nagyon szebbek, csak ki vannak sminkelve. Nem mondanám rájuk hogy a legszebb magyar lányok... Pfff:S
2011. júl. 7. 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Megint ez a rohadt szépség.. A szépség szubjektív, ebből nem kéne versenyt csinálni.. Plusz ez igazából arról szól, hogy kinek mekkora pofája van, hogy bemenjen.. Lehet, hogy itt vidéken a szomszéd lány szebb, csak ő inkább segít a szüleinek meg tanul minthogy elmenjen szépségversenyre, mert nincs hozzá egója.. Arról szól, hogy van arcuk bemenni.. Meg azok a borzasztó nehéz felkészítőtáborok, mikor szegénykéknek órákat kell magassarkúban mászkálni, meg még futniuk is kell... Anyám egész nap magassarkúban van, aztán hazajön, még feltakarít, mindent megcsinál, aztán éjszaka háromig még átnézi a papírokat másnapra, aztán még néha elmegy úszni vagy futni, gyakrabban biciklizni, elvégzett két főiskolát gyerek mellett, és basszus, még midnig él.. Nem erőszak, nem kell bemenni abba a retkes felkészítőtáborba, ilyen egyszerű.. Nem arra kell büszkének lenni, amiért semmit nem tettünk.. A szépséget úgy kapod(vagy nem kapod), bár van aki tesz érte, szerez egy csávót aki fizeti a műtéteit.. Egytől egyig szánalmas az összes.. Oké, elhiszem hogy szép, de akkor ne vágjon fel vele, maradjon természetes, aranyos, kedves, és akkor majd felfigyelnek rá hamarabb, még ha nem is az egész világ, de a környezete szeretni fogja..
2011. júl. 7. 21:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát igen tőlük biztos vannak szebb lányok is, csak van annyi eszük hogy nem jelentkeznek. A szép nő az smink nélkül is szép, mondjuk a szépség relatív.
2011. júl. 7. 21:21
 20/21 anonim ***** válasza:
nem szoktam nézni,nem is nagyon érdekel ez a szépségkirálynő választás de most hogy így megnézem kimondottan csúnyának vélem őket olyan átlagos kinézetük van.. bárki magára tud kenni 1kg festéket és műmelleket csináltatni műszempilla stb. eddig úgy tudtam valaki akkor igazán szép ha természetes.. ha valaki festék nélkül is szép az mi más?az nem szép?:d az lenne igazi szépségverseny ha smink nélkül melegítőnaciban,magassarkú nélkül,sima kócos hajjal vonulnának fel :) akkor azért megnézném a mostani 'szépségkirálynőket'
2011. júl. 7. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!