Jovo heten be vagyok iratkozva kozmetikushoz, elso alkalommal. Nagyon fog fajni?
gyantázni fognak? Igen, fájni fog. De ha utána már nemborotvával szőrtelenítesz, hanem gyanta után gyanta, akkor a 3. alkalom, sőt utána az összes többi annyira minimálisan fog fájni..
Ja és: kozmetikus előtt fürödj le, hónaljra semmilyen izzadásgátlót ne kenj fel!
Igen gyantazni...de nagyon felek, es mostmar megjobban. Lehet meg a borom is lejon XD
Amugy persze, termeszetes, hogy lefurdok. De a dezodoros dologrol nemtudtam, koszi hogy szoltal.
Ne aggódj.
Ha másnem azt mondod, neked ez nem kellemes, "na köszönöm szépen, azt hiszem ennyi volt, azt hittem nem fáj majd ennyire" és eljössz. Kifizeted, megköszönöd és hazamész. Nem kötelezhetnek rá... :) nem ciki. De annyira nem fog fájni, hogy képes legyél azt mondani, hogy inkább hagyja abba.
Szorítok.. xD
Nem bíztatni akarlak, de nekem első alkalommal könnybe lábadt a szemem :D De nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, szóval ne rám alapozz (:
Ha jól bírod a fájdalmat, szinte meg se kottyan.
Bár én a helyedben a hónaljt azért kihagynám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!