Őszintén, görbe a lábam?
Figyelt kérdés
Légyszíves mondjátok meg, hogy görbe-e a lábam mert én annak találom...őszintén :S
2011. júl. 5. 18:39
1/12 anonim válasza:
Igen ott térdtől lefelé görbe. De ne aggódj sokaknak van ilyen lába. Ha magassarkúban jársz, akkor kevésbé látszik. Probáld ki.
3/12 A kérdező kommentje:
Ajj Istenem.. mit csinálhatnék vele hogy ne legyen ilyen csúnya:/
p://www.kephost.com/view3.php?filename=qlc6n5w5qqy6bigftai6.jpg
Ezeken a képeken is olyan ronda? Anyukám azt mondta h csak a fotó volt rossz.. de szerintem nagyon-nagyon görbe:/
2011. júl. 5. 19:15
5/12 anonim válasza:
Az első vagyok. Nem szörnyű, csak nem olyan barbis. Tényleg sokaknak van ilyen lába, és ezen nem kell idegeskedned, szerintem mások észre sem veszik, mert biztos nem így állsz be mindenhol. Prbáltad a magassarkút?
6/12 habibi válasza:
szia :)
picit görbe a lábad, de nekem is egy kicsit, de ezen lehet segíteni! ha magassarkú van rajtam, egyáltalán nem látszik, tehát próbáld ki
7/12 anonim válasza:
nekem is ien én azt mondom rá h X láb de télleg a magassarkúban nem látszik annyira és sok sétával és nyújtással szinte el is lehet tüntetni :)
8/12 anonim válasza:
Igen tényleg görbe....sajnos nem tudom mit kezdj vele,nekem nem ez a problémám a lábommal.Az enyém észrevehetően tök vastag és formája se nagyon van mégis hordok rövid nadrágot nyáron mert másképp megsülök,pedig megfogadtam,h nem fogok.De senki nem néz ki emiatt.Nincsennek szép modell lábaim,senki ne tökéletes.Ez nyugtasson:)Vannak még olyan emberek akiknek vannak "szépség hibáik".
9/12 anonim válasza:
Nekem fel sem tűnt, hogy mi a baj vele:D Nyugi, senki nem venné észre, hordj nyugodtan bármit, ami tetszik:)
10/12 anonim válasza:
Őszintén?? Nem vészeees :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!