Ki tud olyan oldalakat ahol fiatalok menő cuccot vehetnek maguknak?
szia!az első válaszoló tényleg egy bunkó!
szerintem jobb lenne ha személyesen felkeresnél pár üzletet(nagy bevásárlóközpontokban,bár nem tudom városban laksz-e vagy vane egyáltalán módod eljutni ilyen helyekre-..pl.MAYO CHIX márka nagyon menő,divatos...de ha hiszed ha nem olcsóbban a turikban is tök jó cuccokat találni és nem ciki!!!!!!vagy kínai boltokban menő,fiatalos felsőket,nacikat...
a netes vásárlás macerás és necces h.nem lesz jó amit rendelsz.főleg ha nem vagy konfekcióméret.látatlanban nem éri meg rendelni.nem írtad pontosan a máreteidet de nem tudom elképzelni h.semmit ne találj magadnak,ma már azért elég sok ruházati bolt gondol a nem átlagos testalkatúakra is.sok sikert!:-)
menj el egy plázába és ott biztos, hogy találsz a stílusodnak/pénztárcádnak megfelelő ruhákat. mivel nem tudom milyen a stílusod, nem tudok boltokat ajánlani, de én a H&M-et, Bershkat, Pull&Beart, Mangot, Zarat, Pimkiet ajánlanám :)
Ezek pl mind megvannak az Aréna Plázában. :)
quelle. van katalogus, de netrol is lehet rendelni az online katalogusbol. viszont nem a legolcsobb, es mindig probald elkepzelni magadon a ruhat, mert attol mert modellen jol nez ki, nem biztos h neked is jol fog allni.
azonkivul ebay,eastbay, stb. de innen inkabb tobben eri meg a szallitas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!