12 éves vagyok és nagyon szeretnék modellkedni, fotózásokra járni. Ezt megtehetem Miskolc vagy Kazincbarcikán? Irjatok!
Nehogy azt hidd hogy te ebből megtudsz élni.Kis tizenkét évesen nem hinném hogy téged fognának mindenhonnan keresni bármikor is hogy fotózzanak meg hogy modellkedj nekik. Azt hiszem hamar koppanni fogsz, mindenki szeretne sok mindent és mégse lehet. Ehelyett inkább tanulnál vagy olvasnál csinálnál valami érdekeset, én tizenkét évesen inkább olvastam vagy értelmes dolgot csináltam segítettem a szüleimnek nem pedig a modellkedésen járt az eszem. Mert ha már olyan 16-17 éves lennél megérteném de 12?Szégyen.Nekem ez a véleményem sajna, ne rontsd el magad ilyen álmokkal. Ne ringasd magad nagy álmokba nem lesz ebből semmi. Egy profi fotósorozat 70-150 ezer között vagy fölött van.Szépen kiürítenéd a szüleid buxáját.
Tanulj meg tanulni!
Nem ertek egyet az 1ik elozo valaszoloval, ne add fel az almaid!
De azert mindenkepp varj vele, 12 evesen eleg korai szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!