Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és nagyon...

12 éves vagyok és nagyon szeretnék modellkedni, fotózásokra járni. Ezt megtehetem Miskolc vagy Kazincbarcikán? Irjatok!

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 11:21
 1/7 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen csak a játékról és szórakozásról kellene szólnia az életnek. Lesz még időd dolgozni az életben. Ha nagyon előre akarsz jutni, akkor azt az időt a tanulásra kellene fordítanod. De úgy tudom, hogy leginkább Budapesten vannak nagyobb helyek, ahol érdemes kezdeni. 24/N
2011. júl. 5. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Még egy elferdült értékrendű gyerek.
2011. júl. 5. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Bpn vannak. Inkább játssz és tanulj...
2011. júl. 5. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd hogy te ebből megtudsz élni.Kis tizenkét évesen nem hinném hogy téged fognának mindenhonnan keresni bármikor is hogy fotózzanak meg hogy modellkedj nekik. Azt hiszem hamar koppanni fogsz, mindenki szeretne sok mindent és mégse lehet. Ehelyett inkább tanulnál vagy olvasnál csinálnál valami érdekeset, én tizenkét évesen inkább olvastam vagy értelmes dolgot csináltam segítettem a szüleimnek nem pedig a modellkedésen járt az eszem. Mert ha már olyan 16-17 éves lennél megérteném de 12?Szégyen.Nekem ez a véleményem sajna, ne rontsd el magad ilyen álmokkal. Ne ringasd magad nagy álmokba nem lesz ebből semmi. Egy profi fotósorozat 70-150 ezer között vagy fölött van.Szépen kiürítenéd a szüleid buxáját.

Tanulj meg tanulni!

2011. júl. 5. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
12 évesen még ne dolgozz, inkább csak készülj rá...pl. növeszd meg a hajad, ápold a bőrödet, a körmödet, étkezz egészségesen, fejlessz az alakodon...ráérsz 15 évesen ügynökséget keresni. Ha profi szinten akarod csinálni, akkor 15 évesen már el kell kezdeni, ez van :) Mihalik Enikő is ilyenkor kezdte.
2011. júl. 5. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
meg azért mondjuk meg őszintén egy 12 évesnek nincs olyan alakja mint egy 15-6nak...
2011. júl. 5. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ertek egyet az 1ik elozo valaszoloval, ne add fel az almaid!

De azert mindenkepp varj vele, 12 evesen eleg korai szerintem.

2012. nov. 24. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!