Segítenél megváltoznom?
19 éves lány vagyok, egyik nagy kudarc ér a másik után,és az összes barátom engem sajnál,mert ők képtelenek felfogni, hogy engem nem viselnek ezek meg annyira, bármilyen nehéz is elképzelni és hogy én nem vagyok hozzászokva a sikerekhez mint ők (mert nekik mostanában minden sikerül) ezért is veszem olyan könnyen a kudarcokat. Tehát finoman szólva én vagyok a lúzer.Ezen szeretnék változtatni, mert én nem vagyok az. Azt szeretném, ha valaki rám néz majd, egy erős, magabiztos, bátor és okos nőt lásson, ne egy nagy rakás szerencsétlenséget. És ebben szeretném a segítségeteket kérni, mert a külsőm nincs összhangban a belsőmmel.
göndör/hullámos (mikor milyen kedve van) barna hajam van -félhosszú , kb. ilyen: [link]
az arcom ovális (Drew Barrymore-hoz hasonlít egyesek szerint), szemeim szürkék,az alakom homokóra. Általában csak spirált használok és valahogy mindig romantikusan öltözködöm, ami másokban azt az érzést kelti, hogy sebezhető vagyok. Mit változtassak, hogy elérjem a kívánt célom? linkelhettek mindent, sminket, ruhákat (a szoknyákat imádom), frizurákat , bármit.
előre is köszönöm mindenkinek
gyönyörű ez a haj, így az elmondottak alapján szerintem inkább különleges vagy,és nem tucat..ami elég ritka
inkább több önbizalom kéne, és azt sugároznád,amit leírtál..(erős,magabiztos..) :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!