Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki az, ha a kétfelső elöllév...

Ciki az, ha a kétfelső elöllévő fogam között egy nagyonpici résvan? mit tudok vele tenni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 16:47
 1/6 Draug ***** válasza:

Elvileg fogszabályzóval összébb lehet húzni, de szerintem nincs vele gond :)

21/f

2011. júl. 4. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,h fogszabályzóm volt és visszajött ,csak ott elől,máshol nem...de tényleg nagyonpici,aliglehet észrevenni,de engem nagyonzavar
2011. júl. 4. 17:01
 3/6 Draug ***** válasza:

Ha nagyon zavar, esetleg megpróbálhatod mégegyszer a szabályzást, hátha bejön...

De a leghasznosabb tanács, hogy fogadd el önmagad, mert te épp így vagy jó, így vagy egyedi :)

2011. júl. 4. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves vagy amúgy. mert ha ilyen 10-en valamennyi, akkor örülj neki! bátyámnak nem volt rés a fogai között,é s amikor nőtt a bölcsességfoga akkor összenyomta őket és most az első kettő meg egy kicsit ferde lett neki.
2011. júl. 4. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

sztem egyáltalán nem ciki!:) nekem nagyon tetszik, olyan aranyos és különleges:)^^

14/L

2011. júl. 4. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...amúgy 16/L
2011. júl. 5. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!