Mit gondolsz rólam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
2011. júl. 4. 14:51
11/17 anonim válasza:
nekem tetszik, kinézetre is jó :)különleges mégis van benne valami "mai átlagos" a mondanivalója is tetszik, a helyesírást pedig már sokan mondták előttem :)
gratulálok! :)
12/17 anonim válasza:
rossz kategória. amúgy a blogod alapján rólad semmit:) mondjuk gondolom igazából is a reklámozáson volt a hangsúly:D
13/17 anonim válasza:
pfúú én is pont ugyanakkor születtem:D 97.03.26 :)) szerintem vannak bennünk közös dolgok, így aztán tetszik is a blogod meg a gondolkodásmódod is :))
ha van kedved, esetleg írhatsz e-mail és beszélgethetünk :))
további jó blogolást:)
15/17 anonim válasza:
Szereted Ashley Tisdale-t és a vámpírnaplókat, de nem vagy jó magyarból.. Amúgy szerintem igényes az oldal az íráshibákat leszámítva.
16/17 anonim válasza:
ha 2x kirakod, attól még ugyan az marad a véleményünk.
17/17 A kérdező kommentje:
mi a bajod a magyar tudásommal? mindig 5-ös voltam eddig...és most voltam 8. osztályos. hol látsz te helyesírási hibát? O_O
2011. júl. 7. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!